Super (1) Super obsługa auto czyste zadbane czas bardzo krótki czego chcieć więcej jastrząb ;/ (1) Jeżdżę Komfortem dzień w dzień do pracy nie jest to może zbyt długi odcinek... stivi NAJLEPSZA KORPORACJA W GDAŃSKU (1) ja i moi znajomi jeździliśmy różnymi korporacjami ale dopiero gdy zaczęliśmy... marlenaa
brak profesjonnalizmu niestety ponownie (4) jesem zmuszona zmienic firme gdyz kierowcy notorycznie nie udzialaja rabatow... klient NIe polecam (3) Naciagneli minie w sobotni wieczór przez to ze nie udzielili znizki 30 % Wojciech STRASZNIE DROGO (6) JADĄC DO GDYNI WŁACZAJĄ 3 LUB 4 TARYFE A CO MNIE TO OBCHODZI ZE TO GDYNIA ,... rozczarowany klient szkoda - ale rozczarowanie:( (1) powrót z sylwka - zamówiona taxa - oczekiwanie pół godziny - wiadomo sylwek -... pablo2216 nr 177! (1) Polecem tego pana,uczynny człowiek,pomogł mi zamknąc dom,polecam serdecznie!... żona 205:) NAJGORSZA KORPORACJA TAXI W GDANSKU (4) Witam, jak w tytule.Co innego można napisac o firmie która mimo ze codziennie... wojtek -------------------Nie polecam---------------------- (5) Nie polecam poniewaz oszukują co do czasu przyjazdu taksówki i sie spóźniłam. Emilia Bardzo mi przykro... (5) Jest mi bardzo przykro, ponieważ BYŁAM klientem Komfort Taxi przez wiele lat,... meeeeeee pamiętają nr tel i zamawiane z niego adresy (8) ostatnio na grubej imprezie chciałem już jechać do domu, ale jakoś mi... lux !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (6) Gorąco polecam naprawdę super firma, nie znam lepszej, uprzejmi kierowcy,... katarzyna Jechałem.... (3) Nie poleceam Komfort Taxi , długo czeka sie na taksówke, na centrali niezbyt... Krzysztof fajnie (2) ostatnio jechalam z bardzo milym panem choc byl na mnie troche napalony... wielbicielka Bardzo fajnie i miło (3) Ładne autko, miły kierowca, dobra infolinia, polecam, inną narazie korporacją... gogogg gorąco polecam (1) Kolejny raz korzystałam z usług komfortu i kolejny raz jestem bardzo... misia NIE ZNAJĄ GDAŃSKA (6) Raz zadzwoniłam po tą firme bo niby dają rabaty na telefon , bzdura tyle... Ania schodzi na psy (1) niestety, poziom swiadczonych uslug schodzi na psy. taksowkarze zaczeli... a nie polecam brak kutlury i rabatu (2) niestety nie pierwszy raz spotkalam sie z tym ze kierowca nie udzielil 30%... klientka