przykre doswiadczenie komfort taxi (2) Witam, jak w tytule.Co innego można napisac o firmie która mimo ze... on przykra przygoda komfort taxi (2) Niestety mimo niskich cen i rrzekomych rabatow 30% czesto kierowcy tego nie... lukasz rewe (1) Dzisiaj jechałem z Komfortem rewelacja zaskoczył mnie na maxa! za kierownicą... mm
najgoszra firma taxi (1) nie polecam skorzystajac mozna zrazic sie do taxi na cale zycie , 0... klient oszukany (1) kpina co drugi kierowca to cwaniak ktory tylko patrzy jak by na rabatach... klient zbysiu ;) (2) mam wrażenie, że wszystkie pochlebne opinie o KOMFORT TAXI pisali pracownicy... zenek m - opinia (3) Zawsze korzystam z ich usług zniżka 30%, nigdy nie miałem problemów. Raz... m Super !! (3) Taksówka była punktualnie,nie zapłaciłem zbyt wiele bo dostalem korzystn... grzegorz wożą pedałów z 69 za loda (2) ciągnąć kichy po peronce !!! Stasiu 43 taxi sraksi (1) wożą pedałów z 69 za loda komfort taksowkarza kurs we wigilie z dworca na morene! (1) witam poszukuje kierowcy mlodego blondyna z komfort taksi ktory wiozl mnie bi... beata komfort taxi 30% taniej ????????????????? (3) wielkie kłamstwo 70% oszukują klient Super Firma (1) Złapałem taksówkę ma tzw. łapkę. Powiedziałem kierowcy że jestem klientem... Jarosław polecam (1) od lat jezdze taksowkami i jezdzilam nie jedna kolporacja ale nie ma LEPSZEJ... Kamila komfort to komfort (1) super auto bus carniwal z klimą sympatyczny starszy pan z centrum na... aneta Miło, przyjemnie i komfortowo (1) Naprawdę polecam, przede wszystkim tanio. Pan kierowca uprzejmy i wyjątkowo... Jola Jak dla mnie wszystko ok!! (1) Jechałem niedawno taksówką tej korporacji ,i pozytywnie zaskoczyła mnie... Gdańszczanin karina - opinia (1) Bardzo solidna firma jeżdżę z nimi codziennie i nie spotkałam się z... karina KOMFORT TAXI - yes yes yes!!! (1) Tak sie składa, że z Komfort Taxi jeżdżę od roku 2003 - niezmiennie. Na... JK magda (1) polecam :) bardzo mile mlode pokolenie kierowcow oraz niskie ceny : ) magda