Jak prowadzić biznes w czasach pandemii? (3) Jak prowadzić biznes w czasach pandemii? Wiadomo, trzeba się izolować,... belmondo Polski rząd poprosił Alibabę, by nie sprzedawała maseczek do Polski (2) W chińskich mediach branżowych pojawiła się informacja, że Alibaba, światowy... Skydiver Jak Niemcy to robią? (22) Dane z wczoraj. USA: 11.355 przypadków, 171 zgonów; UK: 2.692, 137 zgonów;... ??
"If your friends ask you to meet you should say no" (1) " jesli twoi znajomi poprosza cie o spotkanie powinienies powiedzieć nie.."... Juli Cztery nowe osoby z woj. pomorskiego (5) Pewnie jutro rano dowiemy sie wiecej szczegolow. Ale to dopiero poczatek. Tomasz Medycyna Pracy (4) Czy ktoś wie jak wygląda teraz medycyna pracy? Powrót do przeszłości. (34) Ja tu tylko na minutkę, bo mi znajomy z Gdańska takie coś podesłał, to się... Komandos Bzdury (2) Może się mylę. Ale wiem że lepiej zapobiegać jak leczyć,od zawsze była to... Gosc Rekolekcyjny sens epidemii (2) Są tez, wbrew pozorom dobre strony epidemii. Epidemia pozwoli niektórym... Skydiver Rekolekcyjny sens epidemii koronawirusa (1) Są tez, wbrew pozorom dobre strony epidemii. Epidemia pozwoli niektórym... Skydiver Włochy 2 (7) Wychodzi mi że za 2 tygodnie będziemy drugimi Włochami, tylko z braku próbek... Luk Galeria City Meble we Wrzeszczu (2) Galeria wnętrz mimo zakazu handlu w galeriach handlowych prowadzi handel. W... Dentysta (6) Czy ktoś się orientuje gdzie obecnie można skorzystać z usług stomatologicznych? Ela Koronawirus a cmentarze (6) Witam, orientuje się może ktoś czy są otwarte cmentarze? Asia koronawirus a szkoła przemyślenia (15) Po tym tygodniu zaczęłam się zastanawiać czy może jeszcze jakoś inaczej te... mamuśka Przeczytajcie koniecznie! (6) Wklejam poniżej posta z innego forum. Miłej lektury, przemyślcie to! ... ale... G. zamknąć (3) Zamknąć Politechnikę Gdańską wraz z obiektami technicznymi oraz Stocznię!... Design Remonty w czasie społecznej kwarantanny (6) Wielkie podziękowania dla wszystkich tych, którzy stwierdzili, że ten trudny... sąsiad Czy powinniśmy jak Czesi wprowadzić obowiązek noszenia maseczki? (17) Moim zdaniem w komunikacji miejskiej powinno to być obowiązkowe. Redukują... Andy ztm przepełnione autobusy w godzinach szczytu (1) Dzień dobry. Autobus 207 z Pruszcza kurs 4:38 do Gdańska godzina to tykająca... Michał.