Chętni do gry w koszykówkę (3) Hej, Zbliża się sezon wiosenny. W związku z tym pytanko: czy byliby chętni... Remes Zaczynamy sezon w Gdańsku (1) Sala do koszykówki jest w Gdańskim Liceum Autonomicznym przy ulicy Osiek.... fabian Amatorsko Suchnino (2) Hej szukam kogokolwiek - facetów, kobitek - wiek nie gra roli tylko chęci -... KiKa
Koszykówka - szukam chętnych i sali (6) Cześć,jestem w Gdańsku od niedawna i szukam możliwości gry w koszykówkę. Mam... Łukasz Koszykówka Basket na Hali lub Boisku (3) Witam, Chciałbym dołączyć do ekipy grającej w kosza na hali lub zebrać ekipę... Maciej Wynajęcie hali, gra w kosza. (51) Nie lubisz spędzać czasu w domu siedząc i się nudząc? Masz w sobie dużo... jbryant Chętni do gry w koszykówkę (11) Witam poszukuję osób chętnych do gry w koszykówkę. Najlepiej takich które już... Mateo Szukam męskiej drużyny do gry w kosza lub piłkę ręczną Gdynia/Sopot (1) Witam, szukam jakiejś drużyny, chętnej do przyjęcia jednego zawodnika. Gdyby... Kiszney Amatorsko, poziom bardzo podstawowy :-) - koszykówka kobiet (7) Cześć, szukam chetnych dziewczyn do wspólnego, regularnego (co najmniej 2x w... Ola Koszykówka dwóch graczy. (1) Witam, chętnie pograłbym w kosza z kolegą najlepiej w Pruszczu Gd. lub w... PePo0303 Koszykówka na Morenie (16) Kto chętny pograć w Kosza na Morenie? wpisywać się i już od lutego gramy. Dariusz Szukamy chętnych do gry w kosza w Sopocie (1) Szukamy chętnych do gry w kosza w Sopocie. Mój adres sap5@o2.pl as Amatorski klub/trening/miejsca do pogrania - gdzie w Gda? (4) Witam Orientuje się ktoś z was może czy w Gda jest jakiś klub amatorskiej... Mj Koszykówka (3) Witam Mam pytanko czy zna ktoś z was jakiś amatorski klub do pogrania w... Mat Zapraszam chętnych na koszykówkę. (7) Cześć wszystkim grającym w koszykówkę. Już od prawie roku gramy w kosza na... Piotr Syn chce grać w kosza (5) Witam.Gdzie jest jakiś dobry klub ,aby syn(9 lat) mógł się nauczyć od podstaw... bb Szukam osoby, która nauczy 8-latka grać w koszykówkę, piłkę nożną (4) Szukam osoby, która nauczyłaby mojego 8-letniego syna gry w koszykówkę i... Beata Boisko do koszykówki śródmieście (1) Witam, Czy ktoś może wie gdzie w śródmieściu są jakieś darmowe boiska... misiek amatorska liga kobiet w koszykowce :))) (3) Hej. Czy ktos sie orientuje, gdzie mozna zapisac sie do jakiegos klubu dla... Pati Szukamy chętnych do gry (1) Szukamy chętnych do gry w kosza. Sala w Gdańsku we wtorki o 20.00.... s5