Szczęście (2) Nie ma co rozstrząsać i szukać problemów we wszystkim :D Ot jesien idzie co... Andrzej_z_Lepp wybuchy??? (12) czy ktoś z Was wie co to za dźwięk i skąd, coś jakby małę eksplozje/wybuchy z... dpass Kolejny wpadek na ul. Lipowej (4) Kiedy wreszcie policja zrobi porządek z ruchem na tej ulicy?... xolo
wywóz śmieci od 1 lipca (130) witam, znane już są stawki za wywóz śmieci w Baninie i tak od 1 lipca 2013... mieszkanka były prośby, teraz GROŹBY ! (9) Tych wszystkich gnojków, którzy wywalają swoje śmieci na prywatną działkę -... :) Lokum (16) Witam, ma ktoś jakieś doświadczenia z tym developerem? Pozdrawiam magda85banino siłownia (12) witam, czy w Baninie jest gdzieś siłownia? może dopiero w Żukowie? kate chodzenie drogami (18) Czy to tylko mi się tak zdaje, czy drogi w Baninie ( w każdym razie te bez... Lulla Lotnicza (7) czy ktoś wie o jakiejś wolnej działce przy ul. lotniczej Mirka serwis rowerowy (5) zna ktoś dobry i blisko serwis rowerowy? muszę wymienić napęd u siebie w rowerze Michał o kant d..y z tą segregacją (8) Dziś panowie wywożący śmieci łaskawie wrzucili do jednej śmieciary worek z... Jaśko psycholog dziecięcy (4) Witam sąsiedzi. Czy wiecie, gdzie w okolicy Banina przyjmuje dobry psycholog... MK Nie wyrzucajcie ! (14) Ludzie co Wy robicie ! ktoś regularnie wyrzuca swoje śmieci pod kontenery z... mmm popieram cisze nocną (20) ale prawnie coś takiego nieistnieje. cisza nocna 22-6 to podpunkt z... pozdro pawilon handlowy (11) Jestem ciekawa czy będzie budowany pawilon handlowo usługowy na osiedlu... Madzia przychodnia zdrowia w baninie (13) prosze o opinie,zwłaszcza chodzi mi o pediatrę paulka Cisza nocna (6) Witam, nie wiem jak wam, ale mi w tygodniu przeszkadzaja ludzie glosno... Michal mieszkania-banino ul. Tuchomska - Tyszkiewicz (50) zastanawiamy się nad kupnem tego mieszkania, ale nie wiemy czy warto. Ktoś... daquamarine Zaginął york !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4) Zaginął york z okolic ul.Pszennej znalazcę proszę o pilny kontakt 512-112-355. Sylwia Przychodnia Zukowo (3) Nie ma poradni kardiologicznej w Zukowie , od lat się tam leczyłam, miałam... rm