Zdecydowanie polecam (1) mialem doswiadczenie z inna szkółką ale dopiero u p. michala naprawde mozna... andrzej s. Rewelacja (1) Chodzę tam od niedawna ale jestem bardzo zadowolona :) od dłuższego czasu... madzia Niezbyt... (1) Niestety byłem w tym polecanym gabinecie tylko raz i już nie zajżę. W... Maciek
długi czas oczekiwania na realizacje zamówień (1) Zdecydowanie odradzam kupowanie w tym sklepie. Sklep ma najwyraźniej... Simplus *** - opinia (1) Dziewczyno pomysl troche telefoniczne zamawianiełózka inne solaria to robiły... *** ABC TO REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Ośrodek bardzo bardzo bardzo dobry! Zdałam za pierwszym razem ! Gorąco... Jolka FACHURA SZKOŁA!! (1) DUŻO NIE MUSZĘ TUTAJ PISAĆ BO JUŻ WIĘKSZOŚĆ NAPISAŁA TO CO JA CHCĘ :) ALE... Tati Zdałem :) (1) No i w końcu zdałem ale dopiero za 4 razem. Wystarczyly mi 4 godz z p.... Balo Szczerze polecam!!! (1) Świetna atmosfera, wiele dodatkowych zajęć, świetne przygotowanie do matury... Ania Szczerze polecam ! (1) Każdemu, kto chce zostać dobrze przygotowany do egzaminu teoretycznego i... Gosia było tam baaaaardzoi miło (1) Zaszliśmy na obiad. Przemiła obsługa, przepyszne dania, troskliwy... Fiola Najlepszy ginekolog kobieta (1) Do pani dr chodzilam najpierw do przychodni na ujescisku ale byly tam do... judytka Wystrój fajny ale klimat.... (1) Wystrój rewelacja-to przyznam, Jedzenie-na talerzu wygląda super ale... aisud byłam uczennicą La Femme (1) kiepska atmosfera... przereklamowana. na prawde, nie polecam. mimi 100% profesjonalizmu (1) 100 % profesjonalizmu i ogrom poczucia humoru!!Gorąco polecam!!! bogna.p Super się zapowiada! (1) Super się zapowiada! Centrum LEO dopiero co powstało, ale mają super ofertę,... Dawid POLECAM DLA KAŻDEGO (1) Jak chcesz się nauczyć tańczyć i spędzić czas w miłej atmosferze to... A.H. Generalnie polecam (1) Probujac dac jak najwirygodniejsza ocene powiem ze szkola zasluguje na 5.... Natalia NIE POLECAM!!!!! (1) Jako absolwentka tej szkoły uważam ze jest to najgorsza podstawowka do... Natalia idiotyzm... (1) firma wymaga pisemnego powiadomienia o fakcie podłączenia w domu routera... kamil