Miłe miejsce dla miłego spędzenia czasu (1) Bardzo sympatyczny kameralny lokalik. Naprawdę znakomita kawa i wyśmienite... Jacek Polecam wszystkim (1) Najchetniej odwiedzany przeze mnie lokal w Trójmieście, a nawet na Pomorzu.... Cecia . najlepsza ^ (1) . ` 2 4 jest najlepsza . 6 ceee . . ` szkoda że tu nie mam... { 6 ceeee . }
1 - klasistka (1) Chodzę do tego gimnazjum od 2 tygodni i jak narazie jest super ...... { nie znany } ale klimat (1) obsługa bardzo profesjonalna, taki klimat powinien być we wszystkich... Olga ingaki (1) Witam! W tym studiu robiłam wiele kolczyków i jestem z nich bardzo... ingaki Mazur Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Jedzenie zdecydowanie inne niż w... Mazur Piotr Polecam ten warsztat (1) POLECAM gość =) (1) Moim zdaniem to właśnie stosunek pani K. do uczniów i do swojego przedmiotu... oth_girl instruktor (1) Opinia IKI jest krzywdzaca dla calego osrodka.Kursant ma prawo zmiany... instr nie ma drugiego takiego miejsca (1) moge stwierdzic ze stuprocentowa pewnoscia, ze nie ma drugiej tak dobrej... w. godek DARIO GÓRĄ;) (1) TO BYLY NIEZAPOMNIANE CHWILE W TOWARZYSTWIE DARKA PIETRZAKA...SUPER... pani KIEROWNICZKA:) Janusz - opinia (1) Sposób w jaki prowadzone są lekcje dają gwarancje postępu w nauce... Janusz Dziękuję i wszystkim polecam (1) Wszytskim połamańcom polecam ten gabinet. Pełen profesjonalizm. Dzięki... Eliza Częsty bywalec (1) Knajpka rewelacja, fajny klimat, dla mnie zrobiona ciut na hiszpańsko... Jacinto 21 Wspaniała szkoła ! (1) Niestety w tym roku kończę tą szkołę i będe musiała się z nią rozstać.... A. :) (1) ja jestem osobiscie bardzo bardzo zadowolony zrobilem dzis tam sobie tattoo... korcik Rewelacja gorąco polecam (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem. Pan Michał wszystko dokładnie tłumaczył i... Przemek Rewelacja! Dziękuje :) (1) Jedyny w swoim rodzaju :) Zadko spotyka się ludzi z takim podejsciem... Karina MG - opinia (1) Do tej szkoły trafiłam całkiem przypadkiem na kurs wakacyjny. W grupie było... MG