koksik - opinia (1) byłem 3 lata ... uczyółem się tylko tego co wymagali i 91 pkt z testów... koksik POLECAM (1) Moja ocena gabinetu bardzo dobra, widoczny profesjonalizm i doświadczenie... Dorota Profesjonalnie a jak u najlepszej przyjaciolki :) (1) Obsluga wspaniala, pelny profesjonalizm i do tego jak na babskim... Ewa
Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super solarium! Fajne, nowoczesne łóżka! Nonstop jakieś promocje :D Niedługo... Elutka Wesele w Krolewskim (1) Jedzenie: rewelacyjne Ocena ogólna: bardzo fajny... Richard Gosk agula - opinia (1) ja również uważam że są nie kompetentni, nie udzielają inf.mam u nich kartę... agula polecam (2) Cierpliwość, sumienność, profesjonalizm, życzliwość i SKUTECZNOŚĆ. Zdałam za... Wioleta Doktor Korzecka jest homeopatą i lekarzem z intuicją. (1) Pzreraziła mnie poprzednia ocena. Wcale się nie dziwię, że doktor Korzecka... Fokurka pedagogika opiekuńczo-wychowawcza (1) Witam! Mam pytanie:złożyłam dokumenty na wczesną edukację ale nie dostałam... Alicja Tylko "PROMYK" nikt inny ! ! ! (1) Polecam wszystkim tym którzy chcą być BARDZO dobrymi kierowcami i chcą zdać... pyskata gaduła :-)) + (1) Spokojny, rzeczowy ale i z humorem. Jedyne co mi się nie podoba to... Anna Alina - opinia (1) Bardzo dobre metody nauczania teoretycznego i praktycznego, miła atmosfera... Alina JAK SIĘ BAWIĆ TO TYLKO W RESTAURACJI HIPODROM!!! (1) Bardzo fajna, przytulna restauracja. Dzięki swojej lokalizacji zapewnia... Agnieszka Jeszcze nie wierzę!;) (1) Dziesiec lat temu chodzilam na kurs ....zupelnie w innym miescie...nie... Iwona G. chamstwo (1) Chamstwo niespotykane Klient, który nie może dojechać z bardzo ważnych... MEg Koszty, koszty, koszty (1) Byłem posiadaczem Renault Megane Combi 1,4 16V. Dość powiedzieć, że auto... AZ wkońcu pożądny i bardzo tani sklep!!!! (1) polecam jak najbardziej, mam samochód do którego tylko i wyłącznie zacząłem... tomasz pełen profesjonalizm (1) profesjonalne usługi w przemiłej atmosferze, Pani Julita to profesjonalistka... Anna Lewkowska SPROSTOWANIE !!! (1) Witam.Chcialbym sprostowac bardzo wazna rzecz.Miejsce w ktorym Pani byla NIE... Restauracja Mysliwska Super Szkoła!! (1) widze ze Ambit zbiera wysokie oceny, uważam że zasłużenie. chodziłem do... Daras