PRAWDZIWY DRUGI WYMIAR (1) NIE MIŁA OCHRONA, WYSTRÓJ BAMBUSOWY, TOALETA W PRZYCZEPIE, ZAPACH CYPRYSÓW... ALEX NOMI GÓRĄ (1) POPROSTU SUPER NIC DODAĆ NIC UJĄĆ Klient Gorąco polecam !!! (1) Jestem bardzo zadowolony, rewelacja. Zdałem egzamin za pierwszym razem i w... Michał S.
moj kurs jeszcze trwa (1) choc dopiero ucze sie byc kierowca wiem ze dzieki mojemu instruktorowi... asia t. - opinia (1) Jestem absolwentem (z 2006 roku), wiec mozecie mi wierzyc :) pozdrowienia... t. moja dzielnica (1) Absolunie nie zgadzam się z autorką tekstu.Mieszkam w Nowym porcie od... Anula :) (1) Moim zdaniem nic dodac, nic ujac.Jednym slowem Rewelacja.Wszystkim, ktorzy... Ata Do Wszystkich (1) A wiec moja opinia... Kolibki to dobre miejsce do nauczenia sie podstaw. a... Obserwator wszystko się zgadza :) (1) „Zaliczam pani egzamin, gratuluję” usłyszałam dziś po powrocie... Ania obsługa (1) kiedy wreszcie inne warsztaty zrozumieją że podejście do klienta to połowa... wojcer ****super**** (1) satysfakcja gwarantowana!!!! bkmieciu Polecam (1) Bardzo super knajpka, która przenosi w klimaty greckie. Kiedy byłam tam... Doti16 odmówiono mi pomocy (1) W dniu 28 lipca 2007r. o godz. 14.50 odmówiono mi udzielenia pomocy po... Bożena Polecam (1) 3 razy miałem okazję skorzystać z usług przychodni. Dwa razy w nocy. Moj... uki Beznadzieja (1) Na początku wszystko było ok, ale jak zmienili ulotki, powiększyły się ceny... KoleS393 Rewelacja!! (1) To jeden z nielicznych w Trójmieście fryzjerów, którzy potrafią dobrać... Ania Szydłowska Jedyny (1) sklep rowerowy w Gdyni gdzie potraktowano mnie powaznie nie probujac na sile... Poke PRAWKO ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM!!!! (1) cieszę się bardzo,że zdałam za pierwszym razem!!.. zawdzięczam ten sukces... hana polecam (1) nie mam co prawda porównania, bo powiekszałam usta po raz pierwszy ale... aga był kursant (1) no cóż uczęszczałem na kurs w grudniu 2006 roku. Facet który jak rozumie był... piłkarz