Pozdrowienia z Angli (1) Pozdrowienia dla calej zalogi Restauracji Kresowa i dla szefostwa przesyla... Dawid ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) Miałam tam zabieg, na którym anastazjolog dr L.podał mi zły skład leków... Marrta Porażka na maksa. (1) Porażka na maksa. Kupiłem 14 sierpnia zestaw pedałów plastikowych -... straus
ginekologia (1) MILA SERDECZNA ATMOSFERA ODPOWIEDNIE PODEJSCIE DO PACJENTEK ,ZASKAKUJACO... M.SKROBEK odzial ginekologiczny (1) jako ojciec corki ktora obecnie przebywa na oddziale ginekologi szpitala... Miroslaw Skrobek średnio zadowolona (1) Nie mam nic do instruktorów , uażam że poważnie podchodzą do nauczania:)... Baśka Pieczywo (1) Ostatnio mieli non stop przeterminowane paczkowane pieczywo. Kilka razy... Daniel Zjawiskowy sklep z klimatem (1) Jak dla mnie kozacki sklep obsługa bardzo miła,serwis tez git. Podsumowójac... Radek REWELACJA!!! (1) Słuszne spostrzeżenie, że każda ocena kursanta jest subiektywna, ale... Maciek duze zmiany (1) po kilku latach wrocilem tu ponownie . jestem pozytywnie zaskoczony!... a Pozytywnie:) (1) Sklep dobrze zaopatrzony we wszystko czego potrzeba, a nawet jak czegos nie... Kowal humorzasta baba! (1) baaaardzo drogo!kobita humorzasta i robi paznokcie gdzies z cztery godziny... kkkarolcia Tragedia XXXL (1) Brak słów.Nie polecam.Projektant nie miał pojęcia o... rozczarowana za długo trzeba czekac na transport (1) rafał skuteczna !! (1) Ja mam wrecz przeciwna opinie na temat skutecznosci leczenia doktor... xxx Marta - opinia (1) Ten Ośrodek Szkolenia kierowców wcale nie jest dobry.Odradzam szkolenie w... Marta Mój tattoo (1) robiłam swój tatuaż i chociaż trwało to ponad 3h to znioslam to świetnie... Diablica:) Z koleżanka agravką (1) Zapisałyśmy się obie na kurs, po miesiącu oczekiwania na grupę nie chcieli... życzliwa SUPER MUZYKA (1) Personel uprzejmy, goscie zyczliwi, a D.J. puszcza swietna muzyke przy... Życzliwa Świetna szkoła;) (1) "Gratuluję zdania egzaminu"-takie słowa usłyszałam po pierwszym... Kasia