Urodził mi sie synus Adaś (1) Jestenm bardzo zadowolony z podejjcia lekarzy do mojego synka i mojej zony... Michał Cudotwórca - dr Śliwiński (1) Dzięki wspaniałemu,troskliwemu,ciepłemu i zawsze miłemu Panu dr Wojciechowi... M agnieszka - opinia (1) Byłam w Gabinecie po raz pierwszy i muszę przyznac, że efekt jest doskonały,... agnieszka
Godna polecenia, warto odwiedzić (1) Polecam przede wszyskim ze względu na atmosferę tworzoną przez właściciela... Krzysztof Lerch polecam! (1) Świost to nie tylko zwykłe studio tatuażu i piercingu, to też fajne miejsce... Meggy REWELACJA (1) polecam gorąco wszystkim! I zajecia u Lucynki i u Grazynki - dwa sympatyczne... duendechillo Poprostu super !!! (1) Montaż trwał 2,5 godzinki a wszystko działa idealnie .Ludzie nie naciągają... Bubu Rzeczywiscie calkiem dobry ten dobry adres (1) Patrząc na wcześniejsze komentarze o obniżaniu poziomu przez Dobry adres... Adam tuba (1) tuba 230W rządzi <3 :) anitaaaaaa Milusio :D (1) Dwa Światy są poprostu the best :* Sanderka dr Anna Szymańska (1) Bardzo miła osoba, uratowała życie mojemu szczurkowi, niezwykle kontaktowa i... Ola super super super ! (1) było po prostu extra ..i tyle ;) super ludzie, super nauczyciele :) super... megi subiektywnie... (1) kuchnia? jaka kuchnia... miejcie litosc... 4 krotnie dawalem szanse waszym... Dariusz B. Prosze o pomoc ! (1) Widzialem kilka ogloszen SopockiejFilmowki ale nie moge ani dodzwonic sie na... Mateusz Rewelacja!!!!! (1) Organizowaliśmy ostatnio w Karczmie bankiet dla Gości naszej firmy i moge... Oczarowana Polecam (1) Pierwszy raz znalazlam dentyste, do ktorego ide bez strachu i stresu.... MM jest bosko (1) To najpiekniejszy salon na swiecie mam odzywiona twarz zrobione brewki Masaz... Marta Polecam! (1) Zakończyłam właśnie kurs językowy w szkole BEST. Jestem bardzo zadowolona z... Ania BYLEJAKOŚĆ (1) Bylejakość....nic więcej nie trzeba dodawać.wyniki pacjentek nie są zbyt... Pacjentka Najlepsza chińska kuchnia w 3city (1) Jadłem już chińszczyznę w wielu miejscach a tu jest ona zdecydowanie... M.P.