Szkoła na 6 (1) Skończyłam tę szkołę i jestem bardzo zadowolona ponieważ reprezentuje wysoki... Okt bandyci a nie ochrona (1) Do parkowej chodzę często i bardzo mi się tam podoba. Niestety zastrzeżenia... znieważona Dziwie sie niektorym zdaniom... (1) Zamowilem danie. Rybe. Zapytalem Pani kelnerki o wielkosc porcji, karta... ft
HORROR! (1) Uwaga!-na aroganckiego PSEUDOSPRZEDAWCE!,,rodem z targowiska!--Chamstwo i... yaro hmm .. (1) Ja własnie zaczynam nauke w tej szkole, od tego roku .. Poszłam tam,... przyszła uczennica. rewelacja (1) Gorąco polecam wszystkim którzy mają wilczy apetyt.poszedłem do lokalu z... witek Koliby :) (1) No więc jak na mój gust, to miejsce jest wyjątkowe, ma swój klimacik, nie... Gosia en Frytek Super (1) jestem bardzo zadowolona i napewno jeszcze skorzystam olcia Czekoladowe wspomnienie (1) Bardzo polecam wszystkim wielbicielom prawdziwej czekolady. Mieszkam w... justyna Iwona - opinia (1) Pani Iza świetnie robi paznokcie.Jestem zawsze bardzo zadowolona i z miłą... Iwona Dobre jedzenie ale baaardzo drogie (1) Dobre mają sushi, ale bardzo drogie! Ciężko znaleźć miejsce, gdzie sushi... jan POLECAM!!!!!!! (1) Polecam Ośrodek Kierowców '''''JANKAR"" wszystkim poczatkującym kierowcom.... KASIA najlepszy (1) ciepły, wyrozumiały, delikatny, życzliwy- słowem: najlepszy ginekolog... yvonka tu wiedza fryzjerska tworzy markę (1) Jestem stałą klientką Pani Renaty i a moja mama choć w wieku 69 lat właśnie... Ania i Halina Rewelacja (1) Dobra restauracja ,świetnie położona ,czysta ,profesjonalna obsługa-co teraz... warszawiak No porażka... (1) Straszne. Ceny są porażające, serwis okropny, a właściciel niemiły i w ogóle... Nux tragedia (1) bylam wczoraj u fryzjera w tym cudownym salonie. okropnosc, panienka M.... anka szczerze polecam... (1) pani doktor to znakomity specjalista,przemiła osoba;wieloletnią dolegliwość... Agnieszka Przestrzestrzegam przed tą firmą (1) Nie wchodząc w szczegóły, brak umiejętności układania sieci, niedotrzymanie... Noname Obserwacje (1) Moja żona urodziła córeczkę 21 lipca. Porodówka i opieka położnej była bez... robert