harley (1) dałem sobie wydziargać dwa smoki na ramionach i jestem super zadowolony z... adamus65 byłoby miło, gdyby (1) Gdyby nie pare osób z obsługi klubu - to byłby wart polecenia dalej.... Aga Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zostałam potraktowana kompleksowo i... Ada
Super przyjemne miejsce (2) Finansowo - spokojnie. MIejsce - naprawdę doskonałe. No i fachowość. Sprzęt... Piotr Bardzo dobry sklep (1) Kupiłem mojego górala, złożyli całego z dobrych części od ramy aż po piasty... Romar To wielka strata dla klubu!!! (2) To wielka strata dla klubu.Brak tak profesjonalnych Instruktorek jak SYLWIA... sympatyczki klubu-jeszcze ! Nieprofesjonalnie (1) Zabieg wykonany bardzo boleśnie, stosunek obsługi do klienta pozostawia... Niezadowolony... MAMUT - opinia (1) ZAWSZE GWIZDNĄ CI ZŁOTÓWKE Z RESZTY , ZAWSZE !!!!!! MAMUT REWELACJA (1) NAJLEPSZE CENTRUM STOMATOLOGICZNE REWELACYJNA OBSŁUGA NO MOŻE PO ZA... ROBERT opinie innych w sieci pokrywają sie nie być surowy w ocenie 95% (1) brak prądu w gniazdu w łazience , telefon do elektryka bez odzewu. telefon... mieszkaniec no no (1) sami debile w tej szkole, a matura zdana na 99%, w większości wyniki powyżej... m. najlepszy salon w trójmieście !!! (1) Serdecznie polecam nowo otwarty salon w sopocie DEJA VIU profesjonalna... iWONKA.c swietny lekarz (1) chodzilam do tego lekarza juz dawno obecnie prowadzi moja ciaze.jest to... pacjentka Lucyna i Beata - opinia (1) Bardzo dobry fryjer,wspaniala obsluga i sympatyczna atmosfera . Jestem co... Lucyna i Beata Do Leckter i Oktawi :) (1) Po pierwsze : żal nam takich osób, które z powodu swojej niskiej... TusiA I ZiobeR :) rewelacyjny nowy salon (1) Zupełnie przypadkiem dowiedziałem się o nowym salonie fryzjerskim Deja vu.... Piotr szkoła jest super :) (1) Liceum jest super :) jestem tegoroczną maturzyską i bardzo dobrze zdalam... :) poród w Redłowie (1) Tydzień temu urodziłam córeczkę i jestem zachwycona szpitalem, personelem,... Iwona Niestety (1) Jakość jedzenia nieco spadła a obsługa tragedia!!! To był taki fajny lokal a... Iga opinia (1) kocham jezyk angielski i cieszylam sie myslac ze znalazlam swoj kierunek... iwona