szkolka (1) nie obrazajmy uczelni.pwsh zasluguje tylko na miano szkolki.cel jaki sobie... student maxim (1) nigdy w życiu nie widziałysmy ienkiego ciasta do pizzy z zakalcem; ani sosu... my Dwa co????? (1) Ludzie to, ze na skwerku nie ma gdzie sie podziac bo na Pokladzie jest dla... gastronom pomorza
:/ pod każdym względem (1) Zdarzyło mi się odwiedzić Boolvar trzy razy...o dwa za dużo... Kto tam... Paweł Salon `Maryla` (1) Jestem stałą klientką tego salonu . Pracownice jeszcze nigdy mnie nie... Janina przejezdny - opinia (1) wrażenie robi wystrój - naprawdę świetny ., na drugim miejscu jest... przejezdny ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Dzięki za wiarę we mnie... i podtrzymywanie mnie na duchu:) Gorąco polecam... asia rozczarowani (1) jakiś czas temu mieliśmy tam wesele. powiedzmy że wszystko było na naszej... gość dziekuje:) (1) Aniu dziekuje za cierpliwosc, profesjonalizm, dobra motywacje, zdalam mature... malgosia m.pemanentny (1) M.pemanentny wykonany bardzo profesjonalnie ,miła obsługa,szczerze wszystkim... Małgosia To Polska właśnie (1) Witam. Wczoraj wybraliśmy się do tawerny. Wszystko pięknie i ładnie, tylko... szpaku spodziewalam sie czegos lepszego (1) Bardzo drogo, czekolada wcale mnie nie powalila i jakas taka nijaka... Mycha Super sklep polecam w 100% (1) Znajomy polecił mi ten sklep ponieważ kupił tu rower i jest z niego... a_gila Gorąco polecam . Włosy są rewelacyjne . (1) Ilona T. :) (1) Ile to już czasu minęło odkąd po raz ostatni przekroczyłam próg tej... Maria Polecam, polecam, polecam!!!!!! (1) Ośrodek szkoleniowy na bardzo wysokim poziomie! Na kurs szłam z sercem na... Aga L. SUPER BIURO, POLECAM!!!! (1) Właśnie kupilem z żoną nasze wymażone mieszkanie i to dzięki pomocy biura... I.K.Kujawa Warto spróbować, nie ryzykujesz:) (1) Lokal przyjemny, bez problemu udało się zarezerwować stolik. Byliśmy w 5... Magdalena Lekarz-człowiek! (1) Polecam doktora Jańczewskiego głównie za jego ludzkie podejście. Jest... Magda Gorąco polecam! (1) Co prawda zdanie egzaminu zajęło mi trochę czasu, ale udało się i... jeżdżę... Kasia O.