super (1) mi sie tam podoba najlepsza jest obsluga zawszemozna pogadac milo rewelacja... kasia fajne miejsce na dobre spedzeie czasu (1) super lokal wystoj rewelka niewiem o co chodzi tym ktorym sie niepodoba.... marek Bardzo polecam (1) Dzisiaj mija własnie miesiąc jak zdałam prawko :).Ośrodek Oskar jest godny... Natalia
Można polecić (1) Dwa lata temu uszkodziłem swoje auto Citroen bardzo mocno (cały przód)... Janusz co z obsługą klienta ?:( (1) Trzeba przyznac, ze pomimo cen (ceny są na poziomie gdyńskiej knajpy La vita... jg Rewelacyjny zakład (1) Naprawiam u tych chłopaków swoje auto Citroen od ok dwóch lat i jestem... Janusz Olek - opinia (1) jako osrodek szkolenia to gorąco polecam. sprzęt bardzo dobry i nie dobity.... Olek Przychodnia jakich mało (1) Jest to przychodnia jakich naprawdę mało. Profesjonalnie przeszkolony... A.B. Ośrodek godny polecenia (1) Zdałem za drugim razem (przy piewszym dałem d**py :/ ). Miałem dwóch... szprota Poród w Redłowie (1) Pod koniec czerwca urodziłam w tym szpitalu córeczkę. Wiele wcześniej... Mama oszustwo (1) najpierw mowia cene za rolety zewnetrzne 288zl/m2 a potem przy wycenie cena... seba ? (1) byłam u pana, ale nie wiem u którego ;) u wyższego: to paweł czy adrian???... jolka Jan - opinia (1) Naprawde bardzo miła obsługa oraz fachowość pracowników zarówno w oddziale... Jan BEZNADZIEJA (1) BARDZO NIEMIłA OBSłUGA, KTóRA NIE ZNA SIę W OGóLE NA CZęśCIACH, KOLEJKI... xxx Rewelacja - szybko , solidnie , tanio (1) Sczerze polecam , miły kontak ttelefoniczny , szybka fachowa i solidna... Łukasz Rewelacja (1) Szczerze polecam , miły kontakt telefoniczny , szybka naprawa , ceny rewelacja Łukasz klient indywidualny nic nie warty. (1) Byliśmy w dziale handlowym - pierwsza obsługa była bardzo miła i fachowa -... niezadowolony kient Spoczko;) (1) Szkola jak dla mnie byla oki;)Skonczylam ja i troche juz tesknie:)Klimat oki... Talas Polecam! (1) Strzyge sie tam od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Na poczatku strzygl... Nina Zdecydowanie godni polecenia (1) Młody, fachowy zespół, profesjonalnie myślący o biznesie i zadowoleniu... Rafał