wicked crue (1) chlopaki z pandemonium to zaloga z ktora mam doczynienia juz cztery lata.... ania 27lat Krzysztof J z Rumi (1) Witam nie polecam nikomu kto ma sprzet z najwyszej połki własnie dałem do... Fox21 stanowczo nie (1) powiem tak - jesli zalezy wam na latwym uzyskaniu dyplomu - to szkola dla... sadbuttrue
polecam z czystym sumieniem (1) Mile jestem zaskoczona wizyta.Przede wszystkim punktualnie zostalam... Izabela warsztat OK! polecam innym (1) Od około jednego miesiąca posiadam FORDA MONDEO 2.0 TDCI . Nie wiedziałam... JOHNY prosze o pomoc! (1) zaintersowaly mnie studia na kierunku pedagogika. zastanawia mnie jednak jak... Natalia yo (1) klinika jest spoko nygazzzzz fatalny lekarz (1) ja bylam u tego lekarza kilka razy i wiecej nie mam amiaru. wyposarzenie... Marysia słaby fachowiec (1) mój samochód stał w tym warsztacie 7 dni. Opryskliwe traktowanie klienta i... Tomek Namiot (1) Ostatnio bylam z dzieckiem w namiocie barracudy. Zamowilam gofra ktore... Zniesmaczona iza ignatowska - opinia (1) ten osrodek jest poprostu super, a z instruktorow polecam Miecia :)... iza ignatowska kasia - opinia (1) Polecam każdemu!!! Klimat jest tam taki, że człowiek się po prostu... kasia świetny sklep (1) w sklepie pracują osoby, które są zawsze chętne do pomocy, co więcej pomoc... kasia podziękowania (2) Jestem bardzo zadowolona z aranżacji oraz ze współpracy z firmą atelier.... zadowolona klientka z Gdyni. PODZIĘKOWANIA (1) Gorąco polecam osk-OSKAR. Wiem co piszę bo od 19 czerwca wstąpiłam w... Ania A. Carman !! Pozdrawiam ! (1) Może nikt tego nie przeczyta ... ale warto odwiedzać Carmana !! Pozdrawiam ! Łukasz Nie mogłam trafić lepiej (1) Ja jestem bardzo zadowolona z jazdy u Pani Ewy.Nim do niej trafiłam... Bardzo zadowolona:) Więcej tam nie pójde i nie polecam (1) Właśnie dzis byłam tam z rodziną na obiedzie. Stoliki na zewnątrz brudne i... abea POLECAM! (1) Tak trzymac!! fachowa i mila obsluga, wszystko profesjonalnie zalatwiane,... Tomasz zajęty zbyt czesto (1) szkoda tylko ze ciężko się dostac n aten basen no i jedna pani w kasie jest... neptunka