dno (1) na zamówioną do firmy w Oliwie pizzę czekaliśmy prawie 2 godziny, kierowca... nabrana firma Bardzo fajny sklep (1) Naprawde polecam sklep... Miła i kompetentna obsługa (nie ważne czy kupujesz... Spacewolf NIE POLECAM, MAM SAME KŁOPOTY I ZNISZCZONE MEBLE (1) Zamówiłam meble, cieszyłam się jak gwizdek, a potem same kłopoty. Głównie... JOANNA BIAŁECKA
małe porcje!!! (1) polecam: la Vita fajna restauracja, dobre jedzenie, ładna knajpa, tylko... Sowa Super (1) Wlasnie stamtad wrocilem super wystroj super obsluga super strzyzenie POLECAM A polecam (1) bardzo sprawna obsługa, polecam paweł byłam w tej restauracji (1) wystrój i serwowane jedzenie przerosły moje wyobrażenia. Było po prostu... małgosia ... (1) Musze przyznac ze naprawde fajne miejsce , moze obsługa mniej sypatyczna ale... Asia Strata czasu! (1) Właściciel firmy jest człowiekiem mało wiarygodnym z mojego punktu widzenia... niedoszły_klient Zadowolona Mama - opinia (1) Wspaniała opieka i zaangażowanie pań nauczycielek. Ogromne mozliwości... Zadowolona Mama co za bzdury (1) Ucze sie tu drugi rok i jakos nie narzekam, wszystko przekazywane jest jak... tina cd..korzystanie z bankomatu w Gdyni, ul.Swietojanska 75 (1) Drodzy Panstwo, Chcialam dodac do mojej uwagi sprzed 2 dni kilka slow -... Kasia Borowska nie polecam, przynajmniej chirurgii (1) Byłem dzisiaj w tym szpitalu, mój lekarz pierwszego kontaktu powiedział że w... Paweł świetnie. (1) Świetna knajpa. Byłem tam dzisiaj na paru drinkach, w tym na "specjalnosci... alterego jedzonko - palce lizać (2) wystrój to kwestia gustu - dla mnie nieciekawy, ale moża tak ma być w... Krzy$iek siiuper (1) Ja za pierwszym razem oblałam na ieiscie wiec postanowilam wykupic 3 godziny... Olga Super :) (1) Dobra obsługa, szybki serwis. Polecam ^^ Bochen bogumiła łącka - opinia (1) pani dr Markiewicz jest nadzwyczaj miłą osobą, bardzo profesjonalnie i... bogumiła łącka Zaświadczenie (1) Witam. Otrzymuję rentę rodzinną z ZUSu, który ostatnio przysłał mi pismo,... Nika REWELACJA! ! ! ! ! ! ! ! (1) Zdałam za pierwszym razem.... Uważam to za nie mały sukces, a wszystko... L.M