Prosze o pomoc ! (1) Widzialem kilka ogloszen SopockiejFilmowki ale nie moge ani dodzwonic sie na... Mateusz Rewelacja!!!!! (1) Organizowaliśmy ostatnio w Karczmie bankiet dla Gości naszej firmy i moge... Oczarowana Polecam (1) Pierwszy raz znalazlam dentyste, do ktorego ide bez strachu i stresu.... MM
jest bosko (1) To najpiekniejszy salon na swiecie mam odzywiona twarz zrobione brewki Masaz... Marta Polecam! (1) Zakończyłam właśnie kurs językowy w szkole BEST. Jestem bardzo zadowolona z... Ania BYLEJAKOŚĆ (1) Bylejakość....nic więcej nie trzeba dodawać.wyniki pacjentek nie są zbyt... Pacjentka Najlepsza chińska kuchnia w 3city (1) Jadłem już chińszczyznę w wielu miejscach a tu jest ona zdecydowanie... M.P. MARCIN - opinia (1) Do poradni dzieci zdrowych nie ma osobnego wejścia trzeba przejść przez całą... MARCIN Mati - opinia (1) polecam jedzenie przygotowane na zywo na życzenie Mati Wspaniała szkoła! (1) Obecnie studiuję na II roku na PG, ale często wracam do czasów liceum.... Artur dobra obsługa, szybko i profesjonalnie (1) Musze pochwalić tą firmę. Robi solidnie i szybko parapety, a z właścicielem... Tomasz Najprawdziwsza grecka restauracja z domową atmosfera (1) Bardzo przyjemna restauracja. Miła atmosfera i jedzenie o smaku i zapachu... Michał swietny osrodek (1) jeah! zdalam za 1 razem (ha! a przeciez teraz ciezko zdac na 1 podejsciem:)... alicja Po prostu rewelacja (1) Po zmianie menu jedzenie to po prostu rewelacja i to za bardzo przystępna... Piter brak kompetencji (1) bardzo niekompetentne obsługa, niedotrzymywanie terminów, niesłowność groszek strajk (1) Nie będę opisywać całej sytuacji z okresu strajku... krótko mówiąc dzięki... necka Spoko/spOKO! (1) ... właśnie tak powinno wyglądać studio tattoo&piercing!!! Jak najbardziej... świost:-) super (1) dzięki nim wreszcie zaczełam mówić! po angielsku oczywiście Ilona uczen 2006/2007 - opinia (1) jeśli ktoś tam nie chodził tyle lat co ja to niech wie ze to najgorsze lata... uczen 2006/2007 REWELACJA (1) Klubi super, klub nr 1 w Gdyni:) ochrona zna sie na swojej pracy , mam... Inka