Fajna i zgrabna. (1) Szybko i bez komplikacji postawiła mnie na nogi, a do tego, fajna, bez... Prezes gorąco polecam :) (1) Naprawdę fantastyczna lekarka! W tym momencie chyba najlepszy położnik w... Agata Podoba mi się ! (1) Pare dni temu robili mi tam przeklucie. Szybko i bezboleśnie. Pan od klucia... Poleczka
ekstra111 (1) monia Poprostu wspaniale (1) Wtym miejscu jest naprawde wspaniale można naprawde dobrze się zabawić ...i... ASIA+ Miejsce z klimatem (1) Jedzonko smaczne, miłospędzony czas, jak dla mnie najlepsza knajpka na... :) Dobra lecznica, tylko medycyna kuleje (1) Dzięki pomocy lekarzy z Amicis na poczatku maja udało mi się uzdrowić mojego... Electra Supersprawa, superpomysl, superceny (1) Swietnie, ze powstaja centra, gdzie markowe rzeczy mozna kupic TANIEJ. mag. Hehe nie zła komuna (1) Nie wiem kiedy kolega piszący niżej tam był. Chyba rok mu się pomylił...Może... Meg niesympatyczna kobieta (1) Polecono mi ją jako dobrego ginekologa i ....... bardzo się zawiodłam.... Kamila Nabijają stundeta w butelkę (1) Nie potrafią niczego zorgasnizować, w ostatniej chwili wycofują się z danego... V. BARDZO MIŁO I FACHOWO (1) Cudowny, przemiły człowiek z fachowym podejsciem do sprawy. Gorąco polecamy,... Aśka i Iga niemiła obsługa, bardzo wysokie ceny, (1) Bardzo wysokie ceny, większość towarów można kupić za połowę ceny w sklepie... Ania Jedzenie pyszne, ale obsułga tragiczna!!!!!! (2) Do Karczmy chodzimy od bardzo dawna, ale nie jest to juz to samo miejsce.... Gdańszczanki POLECAM!!! (1) Jesli chcesz byc dobrze obsluzony, w milej, luznej, ale kiedy trzeba... Zadowolony Nie polecam tego gabinetu! (1) Gabinet jest nastawiony glownie na robienie kasy a nie na leczeniu... Marta godziny otwarcia nie bardzo (1) Godziny 8-18 Niestety to ani rano przed pracą ani późnym popołudniem po... Pozdrawiam H&M.. (1) Fajnie by było gdyby w Madisonie otworzyli H&M..Klientów sporo tezby bylo... Stała bywalczyni.. Bardzo fajne miejsce (1) Bardzo fajne miejsce, dobre jedzenie, dobra obsługa, pyszne piwo z beczki.... Maciek Był to lekarz z powołania (1) żona