Polecamy (1) fachowa i profesionalna obsługa , rewelacyjne pomysły projektowe jarosław to jest firma - nie lecznica!!! (1) Niestety nie mialam okazji uslyszec w tym miejscu ani jednej trafnej... dbdb paula - opinia (1) mam pytanie jakie są progi do tej szkoly? paula
najlepsze przedszkole w gdyni polecam (1) dobra opieka wyzywienie dobre dzieci wracaja z tamtad usmiechniete i z... klaudia Rewelacyjna kadra - Arek Makurat najlepszym instruktorem!!!! (1) Zdałam za drugim razem!!!! ( za pierwszym ,nerwy wzięły górę)!!! Minęło... Malgorzata Mleczko A ja POLECAM! (1) Po długiej i rzeczowej rozmowie na GG ze sprzedawcą kupiłem 2x panel LCD... Grzegorz - Kraków kuchnia tajska (1) wpadam od czasu do czasu, każdy znajdzie coś dla siebie- Warto Karolek1 POWODZENIA (1) ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ..... KUBA Dla mnie bomba! (1) Naprawdę polecam ten gabinet:) Profesjonalna obsługa, świetny klimat i dla... Irenka bankomat w Nowym Porcie (1) przyznac musze ze po moich ostatnich nazekaniach na czesta niesprawnosc... Jan Sieminski Polecam wszystkim (1) Znakomity trener, świetnie uczy i ma dobre poczucie humoru. Do zobaczenia w... Dalej Instruktorzy (1) Kończyłam kurs w szkole która z nauką jazdy ma niewiele wspólnego...na... GabrO PROFESJONALNIE (1) Lecznica dobrze wyposazona, z pelnym zapleczem, specjalisci z z roznych... PAN DOG Apropos Chinoznawstwa (1) Znam plan tej specjalizacji i zgadzam się z CVN - o Chinach uczy się w... 321 dzidka - opinia (2) Dziesiaj mialam przyjemność gościć w sopockim Pinokio. Polecil mi ten... dzidka Matka Martusi - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola, jestem bardzo zadowolona z... Matka Martusi Bosko!!!!!!! (1) Wystrój restauracji zasługuje na ogromną pochwałę, dzięki kolorom jest... Villemo wielki pozytyw dla tego biura (1) Polecam -uczciwosc ,kompetencja ponadto profesjonalizm na wysokim... Mariola i Arek macko - opinia (1) Sam kończyłem tą szkołę i jestem dumny, że właśnie do niej uczęszczałem.... macko Odradzam!!! (1) Zachęcona dobrymi opiniami zaprosiłam do Barracudy moich przyjaciół. Wizyta... Zniesmaczona