Nie polecam tego gabinetu! (1) Gabinet jest nastawiony glownie na robienie kasy a nie na leczeniu... Marta godziny otwarcia nie bardzo (1) Godziny 8-18 Niestety to ani rano przed pracą ani późnym popołudniem po... Pozdrawiam H&M.. (1) Fajnie by było gdyby w Madisonie otworzyli H&M..Klientów sporo tezby bylo... Stała bywalczyni..
Bardzo fajne miejsce (1) Bardzo fajne miejsce, dobre jedzenie, dobra obsługa, pyszne piwo z beczki.... Maciek Był to lekarz z powołania (1) żona Gdyby nie charakter... (1) Diagnoza bezbłędna, leczenie skuteczne, ale... Pan Doktor traktuje rodziców... Beata L. Lublewo nieistnieje... (1) tak niestety niegdys fajna stajnia ale teraz juz nic tam nie ma, wlasciciel... misiu Profesjonalizm (1) Jestem zadowolony z usług tej firmy. Polecam każdemu kto chce mieć... Joshua ZDAŁAM !!!!! Gorąco polecam OSK ABC (1) Witam, do ABC trafiłam przez przypadek, wcześniej byłam w innym ośrodku na... Ala R. polecam (1) od kilku juz ladnych lat bardzo dobry serwis. goraco polecam Łukasz Polecam! (1) Kupiliśmy tam niedawno rowerek dla dziecka, był taki, jaki sobie wymarzyła:... Electra rewelacja!! GORACO POLECAM!!! (1) zdecydowanie najlepsze solarium w trojmiescie!! bardzo milo mozna spedzic... Kasia Ela - opinia (1) Byłam tam już 5 razy i zawsze spotkałam się z pełnym profesjonalizmem i miłą... Ela no i znowu pojechala ;( (1) doniosly mnie sluchu ze pani Ani znowu nie ma i pisze z zapytaniem kiedy... staly bywalec ;D ZDAŁAM !!!!!! :) (1) udało się.... zdałam egzamin za drugim razem (za pierwszym się nie udało... Asia C. ...do domu z nimi!!!! (1) pzm to najgorszy osrodek do jakiego moglam trafic. instruktor sz.p.... nela godne polecenia (1) sam wystrój Moon'a nie zrobił na mnie takiego wrażenia, ale jedzenie... md coś dla bardzo cierpliwych (1) czekaliśmy na samą przystawkę ponad 45 minut. na dodatek kelner pomylił... md klient (1) Firma bardzo przyjazna klientowe, można wynegocjować dobre rabaty, miła... gosia Pani Mariola :) (1) Chodziłam do Gabriela jeszcze na Skwerze Kosciuszki. Moją fryzjerką była... Monika