Super grupa Żabki (1) Polecam to przedszkole wszystkim mamom, którym zależy aby dziecko rozwijało... MB Nieprzyjemnie wrażenia. Odradzamy. (1) Niedzielny rodzinny obiad postanowiliśmy spędzić w tej restauracji. Z... Paweł Dobra Qchnia-REWELACJA (1) Zdecydowanie zasługuje na miano DOBREJ KUCHNI. Na szczescie w bratkach do... Asiulek
super (1) nie wiem czemu piszą, że kiepski wystrój - może to kiedyś był? Bo teraz jest... ja kicha (1) Wystrój jak każdy KFC, obsługa niemiła i olewająca, ceny wysokie (jak na... splat off Szkoła "Jak ze Snów" (1) - 90% nauczycieli "Nawiedzonych" (2/20 nie nawiedzonych) - Kiepskie... Kenny PAN KROK (1) Ostrzegam przed tym sklepem, nie radzę w nim kupować. Obsługa nieprzyjazna i... Asia Da Grasso w Gdyni na ul.Śląskiej 38 (1) Nowy super punkt gdzie można zjeść wyśmienicie i stosunkowo niedrogo.Z miłą... Tomek sympatycznie (1) Wybraliśmy się do El chico ponieważ w pewnym konkursie udało mi się wygrać... somka Nie polecam (1) "Byłam" tam raz w większym gronie znajomych, ok. południa. Już na samym... ja do DRL i innych ktorzy nie maja pojecia o panujacych zasadach w swiss (1) droga DRL nie zdajesz sobie sprawy z tego co mowisz mam na mysli twoja... Duszek Szkoła jest świetna!!1 (1) owszem nauczyciele wymagają bardzo wiele, jednak ma to swoje przełożenie na... Natala Wszystko fajnie, ale... (1) Jedzenia bardzo dobre, w środku było troche gorąco, ale na tarasie panował... banshee Zdałem za pierwszym razem!!!!!!!!!!! (1) Nie ma to jak nic nigdy nie wiedziec o samochodach, nie miec o nich pojęcia,... Przemek G. ( Gucio ) GORĄCO POLECAM!!! (1) Naprawdę świetny ośrodek szkolenia, polecam wszystkim kandydatom na kierowców. Jacek Wizzman - opinia (1) Potrzeba jest taniego i smacznego baru szybkie obsługi dla rosnącej ilości... Wizzman wg mnie najwyższy poziom (1) Naprawdę jedyny minus to to że z centrum Gdańska jest dość daleko ale jak... Robert 20-22 tydzień (1) Byliśmy oboje. Zostaliśmy miło przyjęci. Doktor dokładnie zbadał nasze... 76magg klient - opinia (1) cena lokalu ulega podwyższeniu o czym klient dowiaduje się krótko przed... klient OSK RONDO (2) POLECAM WSZYSTKIM TYM KTORZY CHCA ZDAC.DAREK TO MILY I BARDZO WYROZUMIALY A... KASKA W