Tomasz - ocena (2) Szybko, sprawnie , usługa wykonana SUPER , korzystam z usług tego szewca od... Tomasz Michał Środek - ocena (1) Widać - rozmiar, styl i jakość bawialni. Czuć - smak prawdziwej pizzy i ciszę... Michał Środek Łukasz - ocena (2) Wszystko odbyło się szybko, sprawnie, Pani Monika uczestniczyła w każdym... Łukasz
Anna Dzhobolda - ocena (1) Byłam na konsultacji adwokat uważnie wysłuchał i jasno wyjaśnił sytuację... Anna Dzhobolda Natalia - ocena (1) Mieliśmy przyjemność organizować naszą wigilię firmową w tej restauracji i z... Natalia Dominika - ocena (2) Profesjonaliści Dominika Monia - ocena (1) Bardzo miła obsługa Szybko i sprawnie Polecam Monia Iza - ocena (1) Pani Magnuszewska-Wirbał lekarz bez powołania i wiedzy. Nie potrafiła... Iza Julita Sobolewska - ocena (2) najlepszy instruktor, pełen profejonalizm: polecamy goraco)) Julita Sobolewska Ela - ocena (1) Nie wiem, jak Pan Doktor Malinowski to robi, ale chudnę mimo częstego... Ela Klaudia - ocena (1) Usługa wykonana sprawnie, porządnie i profesjonalnie. Polecam Klaudia Zadowolony klient - ocena (1) Kompetentny i solidny fachowiec. Zna się na swojej pracy i bardzo dobrze ją... Zadowolony klient Mariusz ZUS - ocena (1) Byłem klientem tej kwiaciarni nie pierwszy raz chodź zawsze zamawiałem na... Mariusz ZUS Karolina - ocena (1) Korzystałam z usługi dorabiania kluczy i byłam naprawdę zachwycona! Pan... Karolina Hanna - ocena (1) Polecam Panią Asię zawsze szybko i profesjonalnie Hanna Slomska - ocena (1) Partnerzy pokazali pełne zaangażowanie i pomogli mi przejść przez cały proces... Slomska Monika - ocena (1) Najlepszy szewc u jakiego byłam , wykonuje swoją pracę rzetelnie i z precyzją... Monika m.sz. - ocena (1) Miałem okazję współpracować z Partnerami przy dwóch transakcjach i za każdym... m.sz. Adam - ocena (1) Na palcach jednej ręki można policzyć fachowców w tej branży w Trójmieście.... Adam Andrzej - ocena (1) Super Mistrz szybko i solidnie dorabianie kluczy także bardzo dobra i również... Andrzej