Aga - ocena (1) Bardzo fajny asortyment do gotowania, inny niż w sieciówkach i to w dobrej... Aga Hanna - ocena (1) Zdecydowanie polecam, spokojna , rzetelna obsługa. Hanna Kamil - ocena (2) Polecamy z żoną Zakład Pogrzebowy Przymorze. Niestety już 2 raz musieliśmy... Kamil
Szymek - ocena (1) Super panie położne, dobrze wyposażone miejsce, merytoryka na najwyższym... Szymek Karolina Magda-Pranszke - ocena (1) Doskonała szkoła rodzenia! Merytorycznie, najnowsza wiedza, wspaniałe panie... Karolina Magda-Pranszke Joanna - ocena (1) Porządny zastrzyk wiedzy. Zajęcia poprowadzone bardzo profesjonalnie,... Joanna Mariola - ocena (1) Od 5 lat korzystam z usług Koseda Witomino- zawsze profesjonalnie wysłuchana,... Mariola Dominika - ocena (1) Weekendowy kurs poprowadzony w cudowny, merytoryczny sposób. Przekazana... Dominika Paulina - ocena (1) Brałam z mężem udział w weekendowej szkole rodzenia. Bardzo podoba mi sie... Paulina Tactical Bushido - ocena (1) Nic dodać nic ująć, robota w tym miejscu jest zrobiona na 6ke z plusem.... Tactical Bushido Ciechan - ocena (1) Generalnie jestem tam kiedy mam ochotę zjeść out. Dodatkowo robiąc eventy... Ciechan Macias - ocena (1) Kozacki smak arabskiego kebsa. Zawsze szybko i smacznie. Niezmiennie od 3... Macias Aneta - ocena (1) Szybka i rzetelna realizacja. Serdecznie Polecam !!! Aneta Wojciech Rez... - ocena (1) Bardzo miła obsługa , zwłaszcza Pani Ania, która zawsze jest uśmiechnięta,... Wojciech Rez... Hjk - ocena (1) Jedzenie bardzo smaczne, przyjemna atmosfera. Duuuze porcje Hjk Alicja - ocena (2) Meble wykonane zgodnie z założeniem z dużą elastycznością i pomysłowością... Alicja Rafał - ocena (2) U Pana Tomasza zamówiliśmy łamane drzwi oraz regał do łazienki. Oba elementy... Rafał Mateusz - ocena (2) Serdecznie polecam, wszystkie szczegóły dokładnie omówione, robota zrobiona... Mateusz M&M - ocena (2) Szybka realizacja, solidne wykonanie. Tomek miły, sympatyczny :) Doradza, nie... M&M Kasia - ocena (1) Profesjonalnie, czysto, miła atmosfera. Zawsze wychodzę zadowolna. Kasia