Andrzej - ocena (1) Super Mistrz szybko i solidnie dorabianie kluczy także bardzo dobra i również... Andrzej Tomek - ocena (1) Dorobić klucz? Nie ma problemu.... Tomek Justyna - ocena (1) Przemile przyjecie.Wlasciciel posiadający szczegółową wiedzę na temat... Justyna
Monika - ocena (1) Od lat chodzę do pani Iwonki , jestem bardzo zadowolona, zawsze dobrze... Monika John Random - ocena (1) Najlepszy cocktailbar w Gdyni. Zresztą cigar oounge chyba największy w... John Random Baśka i Jarek - ocena (1) Bardzo przyjemnie spędzony czas, pyszny deser i fantastyczna obsługa - miła i... Baśka i Jarek GebelsLechia - ocena (2) Najlepsza szkola jazdy w 3miescie!!! Cala rodzina w jednej szkole zdobyla... GebelsLechia Jagoda - ocena (1) Po wizycie w restauracji ma się wrażenie jakby się przeniosło do innego... Jagoda Emilia - ocena (1) Super świeże jedzenie, ekspresowo podane jak również miła obsługa w... Emilia Monia - ocena (1) Jeśli potrzebujesz oprawy muzycznej z całego serducha polecam DJ Godzilla.... Monia Wojciech - ocena (1) Polecam gorąco , sprawnie szybko , miła profesjonalna obsługa Wojciech Ada1999 - ocena (1) Byłam w klubie kilka razy, za każdym razem było świetnie. DJ-e świetni ale... Ada1999 Adam - ocena (1) Bardzo miła obsługa i przyszłego burgery Adam Aleksandra C. - ocena (1) Usługa wykonana rzetelnie, fachowiec kompetentny i do tego punktualny. Polecam! Aleksandra C. Dorota - ocena (1) Z żartem, a zarazem konkretnie. Bardzo polecam Dorota Caryca - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić Medyk Online sp. z o.o., ponieważ moje... Caryca Sławomir Załuska - ocena (1) Fachowiec z prawdziwego zdarzenia. Przyjechałem z autem,które wymagało pracy.... Sławomir Załuska Chris - ocena (1) Eleganckie miejsce, eleganckie drinki, jeszcze lepsze cygara i atmosfera Chris Daria - ocena (1) Super miejsce. Nie tylko dla mężczyzn Pyszne drinki. Daria Lc - ocena (1) Świetne miejsce na chwilę relaksu w dobrym towarzystwie ! Lc