Tactical Bushido - ocena (1) Nic dodać nic ująć, robota w tym miejscu jest zrobiona na 6ke z plusem.... Tactical Bushido Ciechan - ocena (1) Generalnie jestem tam kiedy mam ochotę zjeść out. Dodatkowo robiąc eventy... Ciechan Macias - ocena (1) Kozacki smak arabskiego kebsa. Zawsze szybko i smacznie. Niezmiennie od 3... Macias
Aneta - ocena (1) Szybka i rzetelna realizacja. Serdecznie Polecam !!! Aneta Wojciech Rez... - ocena (1) Bardzo miła obsługa , zwłaszcza Pani Ania, która zawsze jest uśmiechnięta,... Wojciech Rez... Hjk - ocena (1) Jedzenie bardzo smaczne, przyjemna atmosfera. Duuuze porcje Hjk Alicja - ocena (2) Meble wykonane zgodnie z założeniem z dużą elastycznością i pomysłowością... Alicja Rafał - ocena (2) U Pana Tomasza zamówiliśmy łamane drzwi oraz regał do łazienki. Oba elementy... Rafał Mateusz - ocena (2) Serdecznie polecam, wszystkie szczegóły dokładnie omówione, robota zrobiona... Mateusz M&M - ocena (2) Szybka realizacja, solidne wykonanie. Tomek miły, sympatyczny :) Doradza, nie... M&M Kasia - ocena (1) Profesjonalnie, czysto, miła atmosfera. Zawsze wychodzę zadowolna. Kasia Barbara Michalska - ocena (1) Porażka .Siedzialam z Mamą 84 lata 15 godzin .Mama miała ogromny ból... Barbara Michalska Aga - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z agencją, szczególnie pana Jana Sosnowskiego,... Aga ITIgoHome - ocena (1) Skorzystałem z usług firmy, z polecenia drogą pantoflową. Po wykonanej... ITIgoHome Maria B-K - ocena (1) Uwielbiam piekarnie na Matarni od dawna, Pani Ania przemiła i bardzo pomocna,... Maria B-K Iwona - ocena (1) Wczoraj syn trafił do szpitala z wybitym barkiem. Było dużo pacjentów z... Iwona Zuzanna - ocena (1) Profesjonalizm i zaangażowanie Zuzanna Paulina - ocena (1) Z ogromną radością wystawiam bardzo pozytywną opinię o żłobku Szyszka w... Paulina Maja - ocena (1) Jestem zachwycona! Projekt kuchni jest bardzo dobry. Profesjonalizm w każdym... Maja tomasz śliwiński - ocena (2) Fachowa pomoc w zakupie nieruchomości. Na każde pytanie sprecyzowana... tomasz śliwiński