Mateusz - ocena (1) Polecam Pana Macieja! Rzetelny, skrupulatny i pomocny przy ocenie stanu... Mateusz Romuald - ocena (1) Szybko. sprawnie i bezproblemowo, odbiór jak i oddanie samochodu bez... Romuald Gosia - ocena (1) Klinika o najwyższym standardzie! Gosia
Łukasz Ruda - ocena (1) Urodzinki Nicola prowadzone przez panią Zuzię wypadły rewelacyjnie! Dzieci... Łukasz Ruda Wojciech - ocena (1) Polecam w 100%! Jasna księgowość, zawsze bardzo rzeczowy i miły kontakt,... Wojciech Aldona Wolf - ocena (1) Firma Wodnik jest zdecydowanie godna polecenia, pod każdym względem jeśli... Aldona Wolf Ania - ocena (1) Pan Michał jest świetnym dietetykiem. Moje doświadczenia są takie, że waga... Ania Kacper - ocena (1) Od projektu, przez realizację, aż po montaż Moja kuchnia wygląda rewelacyjnie Kacper Zbigniew - ocena (1) Profesjonalizm w każdym calu. Zbigniew SerNowak - ocena (1) Drzwi pokojowe są solidne, montaż przebiegł szybko. Doceniam, że ekipa... SerNowak Marcin Szpak - ocena (1) Najlepsza firma w okolicy - co najważniejsze to rozliczenia miesięczne a nie... Marcin Szpak Eliza - ocena (1) Jedna z najlepszych pizz jakie jadam w życiu a naprawdę znam temat. Super... Eliza Sylwia - ocena (1) Nie polecam. Administrator zamiast realnie wspierać Wspólnotę, pełnił bierną,... Sylwia Alicja - ocena (1) Pyszna pizza. Polecam! Alicja Zenix - ocena (1) Wszystko fajnie Zenix Michał - ocena (2) Najlepsza pizza w Trójmieście. Zawsze idealnie wypieczona, smaczna i z... Michał Kamila - ocena (2) Byliśmy bardzo dużą grupą, obsłużeni dość szybko, miła obsługa, szef z... Kamila Nazariu - ocena (2) Polecam serdecznie, pizza przepyszna a atmosfera była przyjemna. Nazariu Olek - ocena (2) Bardzo dobra pizza, adekwatna cena do jakości Olek Szymon - ocena (2) Do tej pory zamawialem z dostawą i była pyszną, ale tym razem zamówiłem i... Szymon