Ortopeda Gdansk szpital kolejowy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
hej. ma moze z Was nr do przychodni w szpitalu kolejowym??

i jeszcze prywatnie do dr Pawlaka??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Ortopeda Gdansk szpital kolejowy

albo moze ktoras z Was slyszala o dr Czerwinskim??

zerwal mi sie przeszczep w kolanie i musze pilnie isc do kogos kto sie tym zajmuje... moj ortopeda ich polecil ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pawlak mnie operował (nawykowe zwichnięcie rzepki) , ale teraz na topie jest Szandorowski z kolejowego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

a masz moze jakis nr do tej przychodni?? bo jakos ciezko mi w necie cos znalezc :((

a moglabys do mnie napisac na mejla kaaykaa@wp.pl co mialas za operacje bo ja tez to mam :(( tylko ze teraz mialam przeszczep acl... ktory sie zerwal wlasnie przez to nawykowe wykrecanie rzepki :((((((((((

Rysika Pawlak juz nie pracuje(nie zyje).został Szandorowski i Szawczukiewicz z tych starszych lekarzy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

szpital kolejowy centrala: 58 349 38 33

ja bylam u czerwinskiego z dzieckiem - malo czasu poswieca - 5 min i po wizzycie i jakis taki niedokladny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan dr Michał Pawlak jak i dr Szandorowski też już nie żyje. Pan dr Michał Pawlak operował mi biodro 25 lat temu do tej pory biodro funkcjonuje mega super.

piszę tutaj bo poczta mi cos szwankuje ; ja miałam 17 lat , teraz mam 29 , przełozyli mi wiązadła z prawej strony kolana na lewą , to wytrzymało jakiej 7/8 lat i ponownie mi rzepka wyskoczyła (ale dr Pawlak mówił,że może tak być z uwagi na to,że faza wzrostu się nie zakonczyła) po tym ostatnim urazie byłam właśnie u dr Szandorowskiego ,zaproponował kolejną orepację ale jakby to ując miałoby to polegać na wyłamaniu kawałka kości z przyczepem więzadła i przesunięcie go niżej tak by to lepiej napiąć , przyczepić mieli za pomocą śruby i póżniej ja usunąć jak się zrośnie . Genaralnie od tego czasu na maxa uwazam i jest ok , taka operacja jak wyżej to dla mnie hardcore i czekam aż wymyślą coś nowego :) wtedy przed operacja to rzepka mi leciała co chwilę , Szandorowski/Pawlak to bdb lekarze ,niestety ja sie leczyłam prywatnie (tylko na potrzeby zabiegu byłam z raz w przychodni i to kupę lat temu ) więc w kwestii tel.nie pomogę , teraz chyba polecałabym Szandorowskiego , nie wiem czy Pawlak jeszcze operuje,poczytaj opinie na necie , powodzenia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ps Szandorowski nie jest stary , jest po 50 tce :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ps.Pisałam o Michale Pawlaku Ze nie zyje juz, a teraz pracuje Maciej Pawlak pewnie syn.wiec przepraszam za wprowadzenie w błąd.Znam tych lekarzy od 23lat,dlatego napisałam starszych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

mnie operował p. Michał

dzieki :))

no wlasnie dla mnie to tez hardkore :(( a noge to juz mam niezle pocieta ;/ teraz musza mi jak najszybciej usunac sruby i to co sie zerwalo...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A czy któraś z Was wie coś o dr Ziółkowskim- ortopedzie?Czeka mnie wizyta z dzieckiem.

jakos sie udalo i w poniedzialek mnie przyjmie :)

Dr Ziółkowskiego znam ze Swissmedu. Też chodziłam do niego z synem. Jak dla mnie ok. Rzeczowy gaduła
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie teraz, a od dawna dr Szandorowski jest na topie - doskonały ortopeda!

Dr Szandorowski najlepszy ortopeda

nr do rejestracji w kolejowym:
58 7640803
58 7640804
58 7640797
:)
Czy ktos sie orientuje gdzie poza Szpitalem Kolejowym pracuje teraz dr Maciej Pawlak?? do maja pracowal w Remedium, a panie mi tam podpowiedzialy ze teraz w Rehasport..... ale ja nic takiego nie moge znalezc w internecie, zadnych namiarow.. moze ktos, cos.... ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

klinika Rehasport Gdańsk 511671531
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co do dr Ziółkowskiego to miałam z nim różne przygody, na samym początku ignorował moje objawy, później jak się okazało że sprawa faktycznie jest poważna to wtedy już konkretny lekarz, też pewnie dlatego że mnie 2 razy tam operowano, a on wówczas był ordynatorem (nie wiem jak teraz jest)a i tak miałam nawroty, więc suma summarum robiłam 3 zabieg prywatnie. Prowadził mnie tam dr Bartoszewski naprawdę rzeczowy ortopeda, ale nie wiem czy tam jeszcze pracuje.

powodzenia

Byłam prowadzona przez ordynatora ziółkowskiego , bardzo sympatyczny lekarz :) Miałam zabieg 4 śruby i gwóźdź zrobił mi piękne nogę nie widać żadnego śladu po zabiegu . Teraz byłam u niego ostatnio bo mam zwichnęłam sobie tą chorą nogę i nic się nie zmienił dalej sympatyczny. Mogę go polecić :)

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (98 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

Czynna logopeda z Rumi z przedszkola "Pod Topolą" na showup (3 odpowiedzi)

Zróbcie co chcecie z tą informacją, ale Pani i występuje na żywo i pracuje z dziećmi...