Szukam idealisty :-)

Dosyc wysoka ( 170 cm ), szczupla blondynka o zielono niebieskich oczach z odrobina szarosci, gdy brakuje slonca na niebie, szuka faceta marzen z idealami.Wszelkie szczegolowe informacje na priv.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam idealisty :-)

Nie lubię być kontrolowana, ani kontrolować.Zaufanie i szacunek to podstawa :).

Chmurko .Osoba pasująca to ta, której TY jesteś w stanie coś zaoferować .ON jak lustro pokarze CI jaka jesteś, oddając TOBIE to co dla niego zrobiłaś . Jeśli będziesz jedynie nadzorować,kontrolować nazywając to OBAWAMI lub troską o partnera, to samo dostaniesz kontrolę i "troskę" aż do bólu. Twoje oczekiwania i leki jak ECHO wrócą do Ciebie .

Wady są tylko wtedy kiedy czegoś nie akceptujemy u siebie,a co widzimy w drugim człowieku , jeśli oboje z partnerem będziecie mieć te same odchylenia więc nazwą was związkiem idealnym bo dotartym dopasowanym ,czyż nie? Tak więc można stworzyć związek idealny oparty na wadach wystarczy że druga połówka będzie moja połową :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieszę się, że w końcu jest jakaś nić porozumienia z Tobą, bo myślałam, że mnie zamordujesz dziś rano intelektualną maczetą ;).Zgadzam się wszyscy ludzie są ciekawi, jedni bardziej inni mniej, ale każdy jest jednostką i jakąś indywidualnością.Fajnie byłoby znaleźć osobę najbardziej pasującą po prostu:).Myślę, że każdy tego szuka, tylko, że poszukiwania czasem są pomyłkowe ;).

Dobrze rozumiem, ale nie musisz jadu wylewać od razu :).Tak jak wcześniej pisałam nie ma ideałów, każdy ma wady.Jednak taka ze mnie marzycielka naiwna trochę i chciałabym poznać kogoś w tym zepsutym świecie, hmm kogoś z podobnymi odchyłami, co ja ;).

Chmurko, powinnaś raczej przemyśleć : czy szukasz człowieka 'umysłu' (co stwarza grę umysłu) czy może 'serca' .Ja pozbyłem się tym antynomii uwolniłem się od wierzeń ideałów ego . Szukaj zwykłego człowieka który zechce dzielić z Tobą chwile .Każdy jest wystarczająco ciekawy by stworzyć wspólną opowieść nazywaną Życiem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mężczyźni z ideałami często są postrzegani jako ideały .Ja np byłem wegetarianinem z dziesięcioletnim stażem, wolontariuszem i co najgorsze ...umiałem sobie ugotować i posprzątać idealista to często perfekcjonista a to jest tak odbierane jako ( "chodzący") ideał Nie chodzi tylko o poglądy!.Też byłem nietuzinkowy wyróżniałem się i bylem zbyt niezależny .Dlatego kiedy sąsiadka zapytała mnie: kiedy się żenię- odpowiedziałem, że umiem gotować :) długo nie mogła zrozumieć jak można tak odpowiedzieć, do czasu aż jej synowie po kolei odchodzili od swoich żon i partnerek z powodu gastronomicznego .Chłopcy w młodym wieku decydują się na związek bo szukają takiej mamusi a dziewczynki tego nie rozumieją i wpadają w sidła .Ot ,dojrzałość .

Hahahahaha nie powiem wstydzę się ;P ;)

Masz rację dlatego łapka w górę chmurko roześmiana .

@"Ech nie próbowałam jeszcze.."

wodne np w aquaparku są... te drugie rozumiem już ograne...? ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ech nie próbowałam jeszcze, ale wszystko przede mną ;).Dziękuję za wykład o biczach i ich zaletach, wezmę sobie to głęboko do serca ;).

w takim razie kiepski ,bo np bicze wodne - zacytuję "... modelują naszą sylwetkę, odprężają, pomagają odzyskać siły witalne, koją ból, sprawiają że nasza skóra wygląda lepiej." :P

...a w łóżku to dopiero...

... ale co ja tam wiem ;]

To żart tylko, już nie drąż :).

>nawet biczowanie może być fajne

Obstawiam, że TO jest żart ;)

Panowie na pewno chcieliby wiedzieć gdzie ten żart jest umiejscowiony?

Czy w tym że to fakt?
Czy że w niektórych sytuacjach ?
Czy biczowanie ?
Czy że fajne ?

Ideałem nie jestem, ideałów nie ma.Ideał, a idealista to dwie różne sprawy :).Nie zrozumiałeś mnie.Błędy robię, gdy piszę z telefonu, bo mi net szwankuje i nie mam polskich liter ( nie mogę tego zmienić niestety),także wybacz za pisownię Chmurko i się rozchmurz.Hehehehe

Chmurko burzowa daruj sobie.Jak wstales lewa noga to pobiegaj sobie albo policz do 10 :), to pomaga.Milego dnia :) i duzo usmiechu :p.

Nie odbieram :).Zgadzam się z tym co napisałaś :).Hmm fakt w niektórych sytuacjach nawet biczowanie może być fajne ;) hahahaha To żart Panowie , żeby nie było :P

No, no. Ideały to to, co sami uznajemy za ideały. Wszystkie inne poglądy których nie rozumiemy uważamy za głupie. Tak więc i ludzi myślących inaczej. Kiedy zabraknie słońca na niebie przyda się wypchany portfel. Patrząc na pisownię nie chciałbym takiego ideału kobiety.DZIEKUJĘ skarbeńku :)

Nie lubię się żalić, nie wyszło nam z różnych powodów, nie ma co tego roztrząsać.Niektórzy później dojrzewają po prostu, to tak w skrócie ;).

Inne tematy z forum

Szukam towarzystwa na kawusię w Gdańsku (5 odpowiedzi)

Cześć. Jestem młoda emerytką. Od pół roku jestem sama I chciałabym poznać kogoś kto...

Kawa /. Spacer (3 odpowiedzi)

Szukam koleżanki do spotkania na kawę czy na spacer , zapraszam do kontaktu . Osoba 33 lata...

Poznam geja (49 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...