Każdy musi kiedyś umrzeć porcelanko, czyli rzecz o wojnie trojańskiej (2) Opinie do spektaklu: Każdy musi kiedyś umrzeć porcelanko, czyli rzecz o... trojmiasto.pl Król Lear po polsku (8) Opinie do spektaklu: Król Lear po polsku . Scena SAM Król Lear po polsku... trojmiasto.pl Rodafonio (4) Opinie do spektaklu: Rodafonio . Factoria Circular, Hiszpania Rodafonio To... trojmiasto.pl
Podróże Guliwera (8) Opinie do spektaklu: Podróże Guliwera . Podróże Guliwera Jonathan Swift... trojmiasto.pl Domofon, czyli śpiewniczek domowy Stanisławy C. (5) Opinie do spektaklu: Domofon, czyli śpiewniczek domowy Stanisławy C. .... trojmiasto.pl Całujcie mnie wszyscy w odbiornik (5) Opinie do spektaklu: Całujcie mnie wszyscy w odbiornik . Całujcie mnie... trojmiasto.pl Kukła (3) Opinie do spektaklu: Kukła . Kukła Zabawna historia kobiety zamożnej,... trojmiasto.pl Moje chmury płyną nisko (5) Opinie do spektaklu: Moje chmury płyną nisko . Moje chmury płyną nisko... trojmiasto.pl Słodkie lata 20., 30. (67) Opinie do spektaklu: Słodkie lata 20., 30. . Słodkie lata 20., 30.... trojmiasto.pl Na końcu łańcucha (3) Opinie do spektaklu: Na końcu łańcucha . Teatr im. Juliusza Osterwy w... trojmiasto.pl Czytając Szekspira - Cały świat to scena, A ludzie na nim to tylko aktorzy. (2) Opinie do spektaklu: Czytając Szekspira - Cały świat to scena, A ludzie na... trojmiasto.pl Równomowa (2) Opinie do spektaklu: Równomowa . Równomowa (Chorwacja) Dalibor Martinis... trojmiasto.pl Shake Lear! (2) Opinie do spektaklu: Shake Lear! . Bea von Malchus Solotheater - Niemcy... trojmiasto.pl Dowód - Teatr Polonia (9) Opinie do spektaklu: Dowód - Teatr Polonia . Teatr Polonia w Warszawie... trojmiasto.pl Maszyneria Mitu (8) Opinie do spektaklu: Maszyneria Mitu . Maszyneria Mitu Tomasz Podsiadły o... trojmiasto.pl Zwierzenia bezrobotnego aktora (2) Opinie do spektaklu: Zwierzenia bezrobotnego aktora . Zwierzenia... trojmiasto.pl Stromo (15) Opinie do spektaklu: Stromo . Loutop, Szwajcaria Stromo ("Steep")... trojmiasto.pl Silence (3) Opinie do spektaklu: Silence . Silence New Yiddish Songs André Ochodlo &... trojmiasto.pl Odrzuć duszę swoją (3) Opinie do spektaklu: Odrzuć duszę swoją . Psilicone Theater & Jazzator,... trojmiasto.pl Casa dolce casa (3) Opinie do spektaklu: Casa dolce casa . Karakasa Circus, Włochy Casa dolce... trojmiasto.pl