Zdobyć, utrzymać, porzucić (6) Opinie do spektaklu: Zdobyć, utrzymać, porzucić . Zdobyć, utrzymać,... trojmiasto.pl Ontologiczny dowód na moje istnienie (7) Opinie do spektaklu: Ontologiczny dowód na moje istnienie . Joyce Carol... trojmiasto.pl Foczka Akrobatka (14) Opinie do spektaklu: Foczka Akrobatka . Foczka Akrobatka Libretto:... trojmiasto.pl
Tajemnica diamentów (12) Opinie do spektaklu: Tajemnica diamentów . Tajemnica diamentów na... trojmiasto.pl Celebration, czyli koniec. I jeszcze raz! (1) Opinie do spektaklu: Celebration, czyli koniec. I jeszcze raz! .... trojmiasto.pl Fado (58) Opinie do spektaklu: Fado . Koncert Piesni Fado Przepełnione liryzmem... trojmiasto.pl Mayday (5) Opinie do spektaklu: Mayday . Teatr Nowy w Słupsku Mayday Ray Cooney... trojmiasto.pl Trudne pytania (13) Opinie do spektaklu: Trudne pytania . Trudne pytania Stowarzyszenie... trojmiasto.pl Wariatka (5) Opinie do spektaklu: Wariatka . Teatr Bajka w Warszawie Wariatka Nadieżda... trojmiasto.pl Edith Piaf (12) Opinie do spektaklu: Edith Piaf . Justyna Szafran śpiewa piosenki Edith... trojmiasto.pl Satanorium (7) Opinie do spektaklu: Satanorium . "Satanorium" - piosenki Jerzego... trojmiasto.pl Hamlet (3) Opinie do spektaklu: Hamlet . Thalia Theater, Niemcy (Hamburg) "Hamlet"... trojmiasto.pl Pięciu Braci Moe (40) Opinie do spektaklu: <a... trojmiasto.pl Zimowa opowieść (5) Opinie do spektaklu: Zimowa opowieść . Parrabbola, Wielka Brytania Zimowa... trojmiasto.pl Hamlet (3) Opinie do spektaklu: Hamlet . Drama Theatre Skopje, Macedonia Hamlet Dejan... trojmiasto.pl Wesele Żuławskie z XVII w. (6) Opinie do spektaklu: Wesele Żuławskie z XVII w. . Wesele Żuławskie z XVII... trojmiasto.pl Mój sen: Shalom Polsko (2) Opinie do spektaklu: Mój sen: Shalom Polsko . Mój sen: Shalom Polsko pieśni... trojmiasto.pl Biała bluzka - spektakl gościnny (18) Opinie do spektaklu: Biała bluzka - spektakl gościnny . Biała Bluzka... trojmiasto.pl Orlando (5) Opinie do spektaklu: Orlando . Teatr Stajnia Pegaza Orlando - work in... trojmiasto.pl Z głową w chmurach. Marzyciele (13) Opinie do spektaklu: Z głową w chmurach. Marzyciele . Teatr Delikates... trojmiasto.pl