:) (1) udalo mi sie zdac za drugim razem!!! :) oceniam ta szkole na celujaca..... Gosia Szmidt TAKA ROLA SUPERINSTRUKTORA :-) (1) 12.06.2007 - Skazana na sukces! Adaśku, dziękuję za cierpliwość,duchowe... Karolina Ł. tu nuczylem sie jezdzic ciezarowka!!!! (1) super instruktorzy jazd. goraco polecam, zdalem za pierwszym razem. Slawomir Pawlak
SERDECZNIE POLECAM :-) (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Dziękuję Marku za cierpliwość,... Karolina Pan Wojtek - Świetny instruktor :) (1) Pan Wojtek świetny instruktor w świetnym ośrodku :)... Dzieki Panu Wojtkowi... Kursantka Małgorzata - opinia (1) Bardzo dużo osób na zajęciach, duszno, totalna samowolka, zbyt luzacko, co... Małgorzata Po kursie w OSK Sunaj zdałam egzamin w pierwszy podejściu. (2) Instruktorzy z bardzo wysoką kulturą osobistą i świętą cierpliwością,... Dorota Wiśniewska dno (1) Sz. Uczyc nie umie w ogole tylko stale się drze, wymachuje lapami i... Miki Marcin G. - opinia (1) Co tutaj dużo się rozpisywać ZDAŁEM ZA 1 PODEJŚCIEM!!!! Panie Michale... Marcin G. Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam Oliwke :) Egzamin zdałam za drugim razem, ale to kwestia... Agnieszka zdałam za pierwszym razem (1) bardzo dobra szola :) zr naglowek mowi sam za siebie, sprawnie, w milej... alex OSK RONDO - POLECAM (2) Niech o poziomie nauki w Rondzie świadczy fakt, że egzamin praktyczny zdałem... Modest Wszystko OK gdyby nie kierowniczka! (1) Chodze na kurs od kwietnia i musze powiedzieć że warunki nauki są... PvG Godne polecenia! (1) Serdecznie polecam tą szkółkę! Mimo iż nie udało mi się zdac (to było... Marta Polecam!! (1) Zapisałem się na 5 godzinne szkolenie dodatkowe do ABC i nastepnie zdałem... Raziel ZDAŁAM !!!!! Gorąco polecam OSK ABC (1) Witam, do ABC trafiłam przez przypadek, wcześniej byłam w innym ośrodku na... Ala R. ZDAŁAM !!!!!! :) (1) udało się.... zdałam egzamin za drugim razem (za pierwszym się nie udało... Asia C. ...do domu z nimi!!!! (1) pzm to najgorszy osrodek do jakiego moglam trafic. instruktor sz.p.... nela ZDAŁAM!!!! (1) zdałam, zdałam, zdałam! I to za drugim razem! Bardzo polecam Elka School, a... Andzia K. super ;) (1) Witam ;) Polecam wszystkim PZM , wykłady prowadzone bardzo ciekawie ;) az... Emi