POLECAM GORĄCO JANUSZA! (2) Polecam Janusza, absolutnie doskonałego Instruktora! Dzięki Niemu uwielbiam... Inga ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! (1) Ogromne podziekowania dla Adama i Wojtka za wszystkie godziny cennych porad... kasia Rewelacyjna kadra - Arek Makurat najlepszym instruktorem!!!! (1) Zdałam za drugim razem!!!! ( za pierwszym ,nerwy wzięły górę)!!! Minęło... Malgorzata Mleczko
Instruktorzy (1) Kończyłam kurs w szkole która z nauką jazdy ma niewiele wspólnego...na... GabrO :D:D:D (1) Cel osiagniety zdalem za 2 razem. Polecam wszystkim Autostrade. Dzieki Remek Adas Pozytywnie (1) Janusz Opiela... Bardzo dobry instruktor! Cierpliwy, miły, zabawny..... a... zadowolony kursant nauczyli mnie jeździć ... (1) Do Alexa trafiłam właściwie przypadkowo. Prawo jazdy udało mi się zrobić w 5... Marta Rybak - opinia (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie przez doświadczonego... Rybak SUPER!!!! (1) Po 1 pełen profesionalizm, po 2 jazdy w bardzo kulturalnym towarzystwie... Kasia :D ta ktora jezdziła za sz p.Janek - rewelacja ! (1) Miałam przyjemność jezdzić z Panem Jankiem. I zgodze się z poprzednimi... Sylwia Tragedia (1) Potwierdzam że pan sz. się za bardzo nie nadaje do nauczania. Uczęszczałem... Wołkins ZDAŁAM DZIĘKI NIM ..... (1) W dniu wczorajszym (30 Maj) usłyszałam w końcu to upragnione przez Was... Iza Sz. :D Poldek Rulez :] (1) Zajefajne kursy teorii. Wykładowca wymiata ;] Zajefajny instruktor ;] Pozdro... Zubu. ;] Dobry wybór! (1) Ośrodek godny polecenia. Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej atmosferze.... Piotrek K. W oczekiwaniu na odbiór prawa jazdy :) - opinia (1) Nie pozostaje mi nic innego jak pochwalić tą szkołę jazdy. Robiłem kurs... W oczekiwaniu na odbiór prawa ja X - opinia (1) Chciałem tutaj podziękować bardzo miłemu Panu,który razem z kursantem... X LOK ;( (1) cóż jesli chcecie przenieść się w mroczne lata 70-te ubiegłego wieku... jasiek z JANKAREM nauka jazdy to czyta przyjemność ;) (1) Polecam wszystkim ten OSK. Miła atmosfera, bardzo dobry instruktor (Pan... Bartek S. ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem dzięki Andrzejowi.Dzis odbieram już prawko! ANDZEJ... Bernadeta Zdałem za pierwszym razem!!!!!!!!!!! (1) Nie ma to jak nic nigdy nie wiedziec o samochodach, nie miec o nich pojęcia,... Przemek G. ( Gucio )