Dziekuje p Tadeuszowi (1) Chciałabym z całego serca polecic ten wlasnie osrodek szkolenia przyszłych... Jola S. SUPER REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!!!! Dzięki szkółce ABC nauczyłam sie bardzo... Monika;) Nie zawiedziecie się :) (1) Naprawdę mili i cierpliwi instruktorzy... Jeden z nich uczył mnie w innym... Gosia
polecam (1) Po kilku nieudanych próbach i kilku tzw"instruktorach" w końcu trafiłam na... pat Egzamin Zdany :) (1) Dziękuje instruktorowi Sebastianowi Wysieckiemu za cierpliwość,... Marta Po spotkaniu z tym państwem do tej pory nie wsiadłam do samochodu (1) Kurs robiłam parę lat temu. Po prostu brakuje słów. Popsute samochody,... Kalina Wielkie zdziwienie!!! (1) Na egzaminach zdajemy na Grande Punto, a szkoła na Morenie ich nie posiada,... Adam Super instruktor:-) (1) Chciałem wszystkim polecić gorąco naukę w Elce w Gdańsku i praktykę u Adama... Krzysiek Świetna Szkoła - gorąco polecam!!!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin, ogólnie moja ocena tej szkoły nauki jazdy jest... Kamila :) (1) Fajnie jest tam i tyle :) Kasia Szkolenie to miłe wspomnienie (1) Uczestnikiem kursu byłem ponad rok temu i nie mam pani Alicji niczego do... kahunek Dzięki!!!! (1) Po rocznej przerwie w podejściach do egzaminu, wsiadłem do samochodu na 4h... Rafał Extra-CREDO najlepsze (1) Credo jest najlepszym ośrodkiem w trójmieście.Zdałam za pierwszym razem ale... Hamster Zdałam :-D (1) Pierwszorzędny ośrodek z wysokim poziomem nauczania. Uznanie dla pana... świeżo upieczony kierowca polecam szkołę i Panią Asię (1) Muszę przyznać ,że jestem bardzo zadowolona. Zajęcia teoretyczne były... Ania Szkółka Vectra -świetna sprawa:)) (1) Polecam wszystkim instruktorów, którzy tam jeżdżą, a konkretnie pana Leszka,... Agatka Spoko ośrodek (2) Zajęcia teoretyczne moze troszkę za bardzo rozciągające się w czasie, ale... kursant:p POLECAM !!!! (1) Super, świetni ludzie i atmosfera. Już po egzaminie, oczywiście zdany.... dominik Super Szkoła polecam !! (1) Witam zdałem egzamin za drugim podejściem :) Co do instruktora to nie... Jerzy dzieki:) (1) wspaniały instruktor, super uczy:) jednym słowem rewelacja:) na egzaminie... Monii