Polecam !!! (1) Darek J. to wyśmienity instruktor przed egzaminem po ponad półrocznej... Jasiu Najlepszy ośrodek w Trójmieście !!!!! (1) Bardzo gorąco polecam ten ośrodek do zdawania prawa jazdy gdyż instrukor... Marek Egzamin zdany za I podejściem!!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla wszystkich instruktorów którzy szkolili mnie na... Damian
Lech najlepszy (1) Lech jest bardzo dobrym osrodkiem a najlepszym instruktorem Pan Leszek... zosia Jak ciężarówka to tylko z WOJTKIEM (1) Jestem szcześliwym posiadaczem prawa jazdy kat. C i to właśnie dzięki... Piotr U. NIE POLECAM!!! (1) Na pewno nie moge powiedzieć złego słowa na przesympatyczną panią sekertarkę... Helenka Pan Janusz jest najlepszy :) (1) Jak instruktor to tylko Pan Janusz Opiela ;D super gość :) doskonale... Czarnulka POLECAM!!! Jak zdac prawo jazdy to tylko w OSK Autostrada !!! POLECAM!!!! (1) Yes, Yes, Yes jakby powiedział jeden z politykow, wczoraj pozytywnie... Agnieszka POLECAM 8+)) (1) Gdyby wszyscy instruktorzy nauki jazdy uczyli tak jak p. Krzysztof z... Kasia bardzo pozytywnie! (1) bardzo dobry poziom nauczania .miła obsługa.chłopaki bardzo dobrze ucza... FILIP Optima jest dobra :) (1) Moim zdaniem to bardzo dobry ośrodek:) zdałam prawko za pierwsyzm razem:)... Gosia Z Autostradą zawsze po drodze i prosto do celu (1) Ośrodek ten, a przede wszystkim pana Remigiusza mogę polecić każdemu, nawet... Ewa S. Kinga - opinia (1) super szkółka!! placyk na miejscu, wiec nie trzeba nigdzie bladzic, do tego... Kinga :) (1) zdecydowanie polecam :) jeżdżę z Panem Wojtkiem Gałką i mimo trudnych... zana GORĄCO POLECAM !! (1) Zdałam egzamin. Jeśli mogę mieć swoje zdanie o ośrodku to uważam, iż jest on... Justyna SPOKO SZKOLA!!! POLECAM! (1) dziekuje panu Wojtkowi za niesamowita cierpliwosc, zrozumienie dla mojego... Wejherowianka:) aniol184 - opinia (2) egzamin zdałam za drugim razem, więc nie jest źle.pomimo że długo nie... aniol184 super szkoła! (1) Super szkoła z super ludźmi! Pełen profesjonalizm, świetnie wykształceni... Marta Podziekowania (1) Serdecznie dziekuje panu Michalowi za profesjonalne przygotowanie mnie do... Andrzej POLECAM !!! (1) Polecam szkołe jazdy " awans" !!! Pan Jan jest naprawde bardzo dobrym... Bożena