OSK RONDO - POLECAM (2) Niech o poziomie nauki w Rondzie świadczy fakt, że egzamin praktyczny zdałem... Modest Wszystko OK gdyby nie kierowniczka! (1) Chodze na kurs od kwietnia i musze powiedzieć że warunki nauki są... PvG Godne polecenia! (1) Serdecznie polecam tą szkółkę! Mimo iż nie udało mi się zdac (to było... Marta
Polecam!! (1) Zapisałem się na 5 godzinne szkolenie dodatkowe do ABC i nastepnie zdałem... Raziel ZDAŁAM !!!!! Gorąco polecam OSK ABC (1) Witam, do ABC trafiłam przez przypadek, wcześniej byłam w innym ośrodku na... Ala R. ZDAŁAM !!!!!! :) (1) udało się.... zdałam egzamin za drugim razem (za pierwszym się nie udało... Asia C. ...do domu z nimi!!!! (1) pzm to najgorszy osrodek do jakiego moglam trafic. instruktor sz.p.... nela ZDAŁAM!!!! (1) zdałam, zdałam, zdałam! I to za drugim razem! Bardzo polecam Elka School, a... Andzia K. super ;) (1) Witam ;) Polecam wszystkim PZM , wykłady prowadzone bardzo ciekawie ;) az... Emi POLECAM GORĄCO JANUSZA! (2) Polecam Janusza, absolutnie doskonałego Instruktora! Dzięki Niemu uwielbiam... Inga ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! (1) Ogromne podziekowania dla Adama i Wojtka za wszystkie godziny cennych porad... kasia Rewelacyjna kadra - Arek Makurat najlepszym instruktorem!!!! (1) Zdałam za drugim razem!!!! ( za pierwszym ,nerwy wzięły górę)!!! Minęło... Malgorzata Mleczko :D:D:D (1) Cel osiagniety zdalem za 2 razem. Polecam wszystkim Autostrade. Dzieki Remek Adas nauczyli mnie jeździć ... (1) Do Alexa trafiłam właściwie przypadkowo. Prawo jazdy udało mi się zrobić w 5... Marta Rybak - opinia (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie przez doświadczonego... Rybak SUPER!!!! (1) Po 1 pełen profesionalizm, po 2 jazdy w bardzo kulturalnym towarzystwie... Kasia :D ta ktora jezdziła za sz Tragedia (1) Potwierdzam że pan sz. się za bardzo nie nadaje do nauczania. Uczęszczałem... Wołkins ZDAŁAM DZIĘKI NIM ..... (1) W dniu wczorajszym (30 Maj) usłyszałam w końcu to upragnione przez Was... Iza Sz. Dobry wybór! (1) Ośrodek godny polecenia. Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej atmosferze.... Piotrek K. W oczekiwaniu na odbiór prawa jazdy :) - opinia (1) Nie pozostaje mi nic innego jak pochwalić tą szkołę jazdy. Robiłem kurs... W oczekiwaniu na odbiór prawa ja