Rewelacja :) (1) Fachowo, konkretnie, ceny swietne :) Po poltora-rocznej przerwie od... Łukasz Reklama nie kłamie :) (1) Caruska wybrałam ze względu na lokalizację, ale szybko przekonałam się, że... efka POLECAM! (1) Mimo upływu czasu zawsze niezwykle miło bede wspominać Pana Janusza. To ktos... Monika
POLECAM (1) Super szkoła. Jeżeli sie zapiszecie wybierzcie instruktora pana Sławka nie... dziabąg ja tez za pierwszym razem;] (1) Super!! jak ktos sie uczyc u NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA w 3miescie to sie... magda m. to nie takie trudne! (1) Podziękowania specjalne dla Bartka i Szymona. Kurs + 10 godzin wykupionych... ania m. Tak, tak, tak i jeszcze raz TAK! :) (1) Po wielu nieudanych próbach trafiłam do "Autostady" poprzez przyjaciółkę.... Ala Grzegorz - opinia (1) Uczyłem sie tam i za 1 razem zdałem ;] Grzegorz 100 % satysfakcji ze skutecznej nauki jazdy :)) (1) Wielkie dzięki Artur!!! :)) Jazda w Twojej ELCE to naprawdę przyjemność... ADA :)) C+E TYLKO DZIĘKI PANU MARKOWI!! (1) Serdeczme podziękowania dla Pana Marka Romanowicza, który doskonale... Ostrowski Super osrodek oraz wspaniały instruktor :) :) :) (1) Goraco polecam Elkę School w Gdańsku!!!!!!! Zdałam egzamin za pierwszym... Gosia J. Za pierwszym razem:D (1) Zdalam egzamin na Prawo jazdy za pierwszym razem, a to wszysto dzieki Oliwce... Olivia jazdy dodatkowe (1) ucze sie i przy okazji swietnie sie bawie, polecam. jezdzilam z dwoma... viola Dziekuje p Tadeuszowi (1) Chciałabym z całego serca polecic ten wlasnie osrodek szkolenia przyszłych... Jola S. SUPER REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!!!! Dzięki szkółce ABC nauczyłam sie bardzo... Monika;) Nie zawiedziecie się :) (1) Naprawdę mili i cierpliwi instruktorzy... Jeden z nich uczył mnie w innym... Gosia polecam (1) Po kilku nieudanych próbach i kilku tzw"instruktorach" w końcu trafiłam na... pat Egzamin Zdany :) (1) Dziękuje instruktorowi Sebastianowi Wysieckiemu za cierpliwość,... Marta Po spotkaniu z tym państwem do tej pory nie wsiadłam do samochodu (1) Kurs robiłam parę lat temu. Po prostu brakuje słów. Popsute samochody,... Kalina Wielkie zdziwienie!!! (1) Na egzaminach zdajemy na Grande Punto, a szkoła na Morenie ich nie posiada,... Adam