Super instruktor:-) (1) Chciałem wszystkim polecić gorąco naukę w Elce w Gdańsku i praktykę u Adama... Krzysiek Świetna Szkoła - gorąco polecam!!!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin, ogólnie moja ocena tej szkoły nauki jazdy jest... Kamila :) (1) Fajnie jest tam i tyle :) Kasia
Szkolenie to miłe wspomnienie (1) Uczestnikiem kursu byłem ponad rok temu i nie mam pani Alicji niczego do... kahunek Dzięki!!!! (1) Po rocznej przerwie w podejściach do egzaminu, wsiadłem do samochodu na 4h... Rafał Extra-CREDO najlepsze (1) Credo jest najlepszym ośrodkiem w trójmieście.Zdałam za pierwszym razem ale... Hamster Zdałam :-D (1) Pierwszorzędny ośrodek z wysokim poziomem nauczania. Uznanie dla pana... świeżo upieczony kierowca Szkółka Vectra -świetna sprawa:)) (1) Polecam wszystkim instruktorów, którzy tam jeżdżą, a konkretnie pana Leszka,... Agatka Spoko ośrodek (2) Zajęcia teoretyczne moze troszkę za bardzo rozciągające się w czasie, ale... kursant:p POLECAM !!!! (1) Super, świetni ludzie i atmosfera. Już po egzaminie, oczywiście zdany.... dominik Super Szkoła polecam !! (1) Witam zdałem egzamin za drugim podejściem :) Co do instruktora to nie... Jerzy dzieki:) (1) wspaniały instruktor, super uczy:) jednym słowem rewelacja:) na egzaminie... Monii Podziękowania od nerwusa!!! (1) Polecam OSKARA wszystkim którzy nie tylko chcą szybko zdać egzamin( to nie... Agnieszka Wszystkie Adasie to spoko chlopaki!!!!! (1) Co moge powiedziec. Dla mnie bajabongo!!!! Elke wybralem... bo tak. Niedlugo... Adaś Aguś - opinia (1) Ośrodek rewelacyjny:) miła atmosfera podczas zajęć wpływają na zaangażowanie... Aguś Poprostu Super ! (1) Ośrodek OK - wykłady treściwe a jazdy poprostu SUPER . Gorąco POLECAM pana... MAGDA Rewelacja! (1) pomimo że zdałam za 4tym razem , doskonale sie bawiłam :) dziekuje Mitch :D... Gosia GORĄCO POLECAM!!! (1) Jazdy ukończyłam w marcu, ZDAŁAM EGZAMIN ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! Jazdy... Klaudia. Po prostu skutecznie i milo... (1) Zmienilem osrodek na Vektre z Auto Szkoly Pana Szopnego. Nie bede sie z... Tadeusz Oskar Z. Po prostu cham... (1) Pan Sz.jest po prostu najwiekszym chamem jakiego w zyciu spotkalem. Jesli... Tadeusz Oskar Z.