Zdałam za pierwszym razem. (1) Najlepsza szkoła. Zdałam za pierwszym razem. Dziękuję za bardzo dobre... Sabina dobra nauka, jeszcze lepsza atmosfera (1) Szkoła godna polecenia. Przyjemna nauka a instruktorzy w umiejętny sposób... Andrzej Polecam (1) Bardzo dobra szkola, swietnie przygotowani instruktorzy o ciekawych metodach... byla kursantka
Ania - opinia (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, wszystkie trasy egzaminacyjne... Ania Sorriso..?? REWELACJA :) :) Polecam (1) szkoła, bardzo sii... :) :) jak dla mnie... jako kursanki, ktora juz... Paulina ;) ZDAŁAM !!! (1) Bez wątpienia jest to najlepsza szkoła , super instruktor , miła atmosfera... MAGDALENA NIE!!! (1) Niestety nie mam pochlebnej opinii o "AUTO-EXPRESS". Było wiele czynników... Salome Polecam :) (1) Naprawde uczciwa i bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Przyjazne zajęcia,... Superb Sorriso? Tak! (1) Jak dla mnie super.Zarówno ja,jak i przyjaciele, jesteśmy zadowoleni :).... DarthDaro Sorriso to jest To! (1) Wspaniali instruktorzy, sypmatyczni ludzie, latwy dojazd, korzystne raty i... Luiza POLECAM!!! (2) Odebrałam już swoje prawko jakiś czas temu i muszę przyznać, że była to... Renata suuuuuuper (1) Wszyscy na forum chwalicie jakiegoś tam pana Leszka, a co z innymi... I. Zdałem! uff ;-) (1) A wszystko to, dzięki Michałowi, który barrdzo dobrze przygotował mnie do... Tomek ... (1) Mogło by być troche lepiej , zdałem za drugim razem , ale egzaminator... driver :P WIELKIE DZIĘKI! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) Z D A Ł E M! ! ! ! ! ! ! A swój sukces zawdzięczam Ośrodkowi Szkolenia... Paweł M Marcin M. - opinia (1) Właśnie skończyłem kurs w szkole el Grande. Polecam tą szkołę. Można się we... Marcin M. Tylko w Credo (1) Jeśli się uczyć jeździć to tylko w tym ośrodku. Zdałem za pierwszym razem... Kierowca swietny osrodek (1) jeah! zdalam za 1 razem (ha! a przeciez teraz ciezko zdac na 1 podejsciem:)... alicja poprostu...najlepszy (1) zaczne od tego, że teoria w wydaniu Mitcha okazała się świetna i... Marta ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM:):):):):):) (1) WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!!!!!!! UWAŻAM ŻE SZKOŁA PROPONUJE W PEŁNI... Seba