POLECAM (1) Szczegolne podziekowania dla Pana Krzysia-Czlowiek kulturalny,madry i... MONIA GORĄCO POLECAM!!! (1) 3 RAZY Z DAWAŁAM EGZAMIN JEŻDŻĄC Z INNYMI INSTRUKTORAMI AŻ ZNALAZŁAM NUMER... MAGDA SUPER!!!!!!!!! NIGDZIE INDZIEJ SIE NIE WYBIERAJCIE!!!!!!!!! (1) Myśle ze to był najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać!!!!!!!!!!!Jestem w... MONI-Q
polecam (1) Polecam instruktora Jerzego Księżopolskiego,fachowość w każdym calu,super... G.P GORĄCO POLECAM!!! PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Ja zdałam za pierwszym razem! Inni kursanci tego samego dnia nie mieli tyle... Ania P super szkoła :) (2) gorąco polecam wszystkim Janusza! Świetny instruktor, a przede wszystkim... wiewior:) pan Marek - rewelka!! (1) Wczoraj zdałem egzamin na kat. "D" i to TYLKO dzięki p.Markowi!! jestem... malecki Polecam w 100% rewelacja!! (1) Bardzo mili ludzie! bez stresowo i konkretne nauczanie!ja ZDALEM!!!!! dzieki... Bartek Rz2n PERFEKCJA :) :) :)ELKA SCHOOL (1) WITAM ! Polecam wszystkim szkołe ELKA SCHOOL! Dzięki fantastycznym... KRZYSIEK ja polecę wszystkim (1) Jeżeli chodzi o wykłady z teorii to sympatycznie ,ale wiadomo ,że najlepiej... JKD Niestety, zmarnowane pieniądze (2) Wybierając tą szkołę sugerowałem się również opiniami, które znaleźć można... Zawiedziony jaca - opinia (1) bardzo polecam, na prawde P. Marian wie jak uczyc, wasnie wrocilem z... jaca ARTUSEK???? = REWELKAAAA!! :) (1) Aż niewiem co napisać bo wszystko jest poniżej ale... w skrócie to pełen... Jowitka polecam!! (1) Profesjonalne podejście pod względem wykładów a także jazd!!!!Widać, żę... ddd:))) najlepszy OSK !! (1) swietny instruktor, zero stresu, zero zdenerwowania, wszystko na spokojnie... Kamil Richert Podziękowania (1) "OSKAR" to najlepszy ośrodek szkolenia dla przyszłych kierowców. Na... Kasia K. Zdałam ! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ELKA SCHOOL. Wykłady z p. Wojtkiem to... dorota Anna - opinia (1) Potwierdzam, że szkoła jest godna polecenia. Pełen profesjonalizm, ludzkie... Anna MOTOCYKLISCI (1) ZROBIŁEM PRAWKO NA MOTOR W ABC I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.ZDAŁEM BEZ... DAMIAN Zdałem za pierwszym razem!!! (1) Gorąco wszystkim polecam którzy chca w bardzo dobrej atmosferze zdobyc... Danielson