Julia - opinia (2) Mogę z czystym sumieniem każdemu polecić tę szkołę. Zostałam bardzo dobrze... Julia Aleksandra - opinia (1) Polecam z całego serca Naukę Jazdy Zbyszek. Instruktorzy bardzo mili, ze... Aleksandra Bartłomiej - opinia (1) Serdecznie polecam, profesjonalizm, dobra atmosfera, wysoki poziom nauczania,... Bartłomiej
Agata - opinia (1) Nauka jazdy w tym miejscu była świetnym wyborem i polecam każdemu, kto bierze... Agata K.J - opinia (1) Po 7 latach ponownie podeszłam do egzaminu praktycznego na prawo jazdy -... K.J Ewa - opinia (1) Gorąco polecam. Szczególnie Pana Macieja Zielińskiego, instruktor z dużą... Ewa Kacper - opinia (1) Dobra nauka i prawko elegancko zdane :) Kacper Kacper - opinia (1) Polecam wszystkim nauke jazdy w tym miejscu. Jazdy z Panem Januszem... Kacper Askaja - opinia (1) Pan Mariusz przy kat. A działa cuda! Co prawda nie robiłam kursu w tej... Askaja Askaja - opinia (1) nie polecam kursantom kat. A - pan Waldek nic nie tłumaczy, daje motocykl "do... Askaja Radosław - opinia (1) Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Super podejście instruktorow.... Radosław Damian - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Damian Aleksander - opinia (1) Co tu dużo pisać? Kilka razy podchodziłem do egzaminu praktycznego po naukach... Aleksander Żaneta - opinia (1) Polecam serdecznie Instruktora Szymona. Bardzo dobry kontakt, nie ma problemu... Żaneta Zuza - opinia (1) Chciałabym polecić z całego serca wybór Akademii Prawa Jazdy. Egzamin zdałam... Zuza Natalia - opinia (1) To jedyny OSK w Gdańsku,który ma osobę na odpowiednim stanowisku. mateos... Natalia Justyna - opinia (1) Polecam w 100%. Kurs robiłam w innej szkole. Jakość nauki i jazd z Panem... Justyna Bartosz Murawski - opinia (1) Bardzo mocno polecam!! Super atmosfera i instruktorzy. Dzięki nim zdałem... Bartosz Murawski M. Paździor - opinia (1) Podchodząc do prawa jazdy po dosyć długiej przerwie (2 lata), specjalnie nie... M. Paździor Mariusz Butkiewicz - opinia (1) Miałem wielką przyjemność pobierać lekcje kat.A u Pana Rafała Skorupa.... Mariusz Butkiewicz