Aleksandra - opinia (1) Instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali, tłumaczą błędy do skutku. Elastyczność... Aleksandra Ola - opinia (1) Polecam. Szczególnie jazdy z instruktorką Anią. Po kilku nieudanych... Ola Karolina - opinia (1) Uczyłam się jeździć pod okiem pana Radka. Dzięki jego wysokim oczekiwaniom... Karolina
Jakub - opinia (1) Wspaniali instruktorzy z masą cierpliwości która w moim przypadku była... Jakub Alek - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę. Instruktorzy mają super podejście, nie ma problemów z... Alek Julia - opinia (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy oraz instruktora Janusza Piotrowskiego. To... Julia Igor - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Igor Sabina - opinia (1) Bardzo polecam Pana Jacka, profesjonalne podejście do kursanta, wymagający i... Sabina Mateusz - opinia (1) Serdecznie polecam! Nauka jazdy z panem Markiem pozwoliła zdać egzamin za... Mateusz Monika - opinia (1) Po kilku nieudanych próbach zaliczenia egzaminu wewnętrznego postanowiłam... Monika Agata K - opinia (1) Polecam!! Do OSK Delta trafiłam przez przypadek, szukając w internecie... Agata K Alicja - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Akademię Prawa Jazdy! Na szczególne wyróżnienie... Alicja Nikola - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować Panu Arturowi Sulskiemu, za super... Nikola Patrick - opinia (2) Nauczanie na najwyższym poziomie, w niezwykle efektywny sposób. Patrick Ania - opinia (1) Bardzo polecam pana instruktora Janusza Piotrowskiego. Lekcje przebiegały w... Ania Marta - opinia (1) Z całego serca polecam cały zespół OSK Delta , instruktorzy prezentują pełny... Marta Maugo - opinia (2) Polecam w 100% zarówno szkołę jazdy jak i instruktora Grzegorza Kaczmarczyka,... Maugo Janek - opinia (1) Bardzo miły i pomocny instruktor pan Waldek. Polecam każdemu, który chce jak... Janek Amelia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy- teoria wytłumaczona dokładnie i... Amelia Natalia - opinia (1) Teoria w kursie weekendowym przedstawiona w bardzo przystępny sposób i w... Natalia