Martyna - opinia (1) Najlepsza szkółka jazdy, super przekazana wiedza i atmosfera na jazdach.... Martyna Jakub - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy do której można trafić. Godziny które miałem do... Jakub Pawel - opinia (1) Super bardzo polecam. Szybki kurs, odpowiednie podejscie do kursanta. Zdane... Pawel
Tomasz D. - opinia (2) Uczestniczyłem w kursie na kat. C Wszystko super. Zdałem za pierwszym razem... Tomasz D. Jakub Piotrowski - opinia (1) Z całego swrca polecam! Dzięki przemiłym instruktorom których tutaj... Jakub Piotrowski Kamil s - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie, polecam Kamil s Joanna - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam jazdy z z instruktorem Panem Januszem... Joanna Malwina - opinia (1) Bardzo polecam, super instruktorzy! Malwina Kamil - opinia (1) Świetna szkółka, super instruktorzy bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Kamil patrycja - opinia (1) nie polecam , w dosadnych słowach powiem tak , egzamin praktyczny wewnętrzny... patrycja Roksolana Melnyk - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona nauki w szkole OSK Herkules. Zdałam za I razem... Roksolana Melnyk Ania - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem :) Moim instruktorem był pan Tomek, który nie tylko... Ania Patryk - opinia (1) Jazdy z p.Olą bardzo przyjemne Zdane za pierwszym Patryk martyna - opinia (1) Najlepsza szkola jazdy!!! Polecam martyna Asia - opinia (1) Jestem bardzo szczęśliwa, że trafiłam pod skrzydła Klaudii. Trochę bałam się... Asia Krzysiek - opinia (1) Egzamin kat. A zdany w pierwszym podejściu. Dziękuję za szkolenie i polecam! Krzysiek Dominik - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie wszystko zdane za 1 razem Dominik Jakub Ostasz - opinia (1) Świetny ośrodek, egzamin zdany za pierwszym razem. Pan Rafał instruktor... Jakub Ostasz Kinga - opinia (1) Bardzo polecam tę szkółkę!!! Od początku jeździłam z Panem Mateuszem i był to... Kinga Krzysztof - opinia (1) Super pan Tomek najlepszy ze wszystkich egzamin za 1 razem i to upani Czeslawy Krzysztof