Sebastian - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Instruktor był tak dobry, że każda... Sebastian Kasia - opinia (2) Pani Kasia bardzo mi pomogła nabrać pewności siebie, bardzo polecam :) Kasia Anna - opinia (1) Niesamowita szkółka, Niesamowici Instruktorzy, Niesamowity klimat...... Anna
Małgorzata G. - opinia (1) Zdecydowanie polecam szkółkę El-prawko. Pan Piotr B. zdecydowanie umilił mi... Małgorzata G. Olga - opinia (1) Szkółkę poleciła mi przyjaciółka, sama dzisiaj też mogę z czystym sumieniem... Olga Dariusz - opinia (2) Polecam szkole egzamin C+E zdany super instruktorzy Pan Wojtek Eugeniusz i... Dariusz Emilia Mazur - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę ELCAR! wszystkim którzy chcą się doszkolić, oraz... Emilia Mazur Julek - opinia (1) Serdecznie polecam szkółkę a w szczególności instruktor panią Ize Julek Andrzej Kuna - opinia (1) Polecam. W tej szkole robiłem wszystkie moje kursy na prawo jazdy (kat A, B,... Andrzej Kuna DT - opinia (1) Instruktor bardzo pomocny i profesjonalny, przyjemny proces nauki DT Mathilde kervaut - opinia (1) Dziękuje Panie Marku za naukę w bardzo miłej atmosferze, za cierpliwość ,... Mathilde kervaut Kasia - opinia (1) Lekcje miałam z instruktorem Łukaszem, wszystko odbywało się w super... Kasia Ania - opinia (2) Polecam szkołę Elcar. Instruktor jest cierpliwy i ma indywidualne podejście... Ania Oliwia - opinia (2) Bardzo polecam szkołę Elcar. Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej... Oliwia Daniel Stelęgowski - opinia (1) Instruktorzy mili i opanowani. Sam kurs zacząłem w lipcu - 30 godzin jazd z... Daniel Stelęgowski Beata - opinia (1) Egzamin miałam z p. Leszkiem Jóźwiakiem. Było to moje trzecie podejście do... Beata Marek - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę. Świetni wykładowcy i świetny instruktor Pan Patryk.... Marek Kordian - opinia (1) Pan Rafał super nauczyciel, zdałem za pierwszym razem kategorie A, motocykl... Kordian Iryna Derkach - opinia (2) Dzień dobry, chciałabym w imieniu instruktora pani Kasi z happy-L złożyć... Iryna Derkach Szymon Woroniecki - opinia (1) Atmosfera bardzo przyjemna zarówno na teorii jak i praktyce. Instruktorzy... Szymon Woroniecki