Anastazja Pastukhova - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Moim instruktorem był pan Marek, który nie... Anastazja Pastukhova Chopov Oleksandr - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, instruktor Maciej jest po prostu profesjonalistą w... Chopov Oleksandr Julia - opinia (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy. Podczas zajęć z teorii wszystko było... Julia
Damian - opinia (1) Przechodziłem kurs prawa jazdy na kat. B, przygotowywał mnie Instruktor... Damian Marcin - opinia (1) Świetna szkoła jazdy. Polecam każdemu. Marcin Jola - opinia (1) Moc wrażeń. Niski ukłon dla instruktora Pana Mariusza,przedewszystkim za... Jola Ola - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam ośrodek szkolenia kierowców OSK Kate cały kurs... Ola Żaneta - opinia (1) Polecam ! Jeśli myślicie nad kursem - to tylko nauka jazdy zbyszek... Żaneta Zuzia - opinia (1) Najlepsi instruktorzy, super atmosfera. Zuzia Madzia - opinia (1) Dziękuję za naukę, szczególnie Pan Piotr, który nauczył mnie jazdy, dzięki... Madzia Emilian - opinia (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałem świetnego instruktora Pana Janusza... Emilian Paweł - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Pierwsze pozytywne wrażenia byly juz po kontakcie... Paweł M.M. - opinia (1) Polecam! Dzięki jazdom z Olą oraz Izą zdałam egzamin za pierwszym podejściem :D M.M. Marta - opinia (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałam ogromną przyjemność spotkania... Marta Joanna - opinia (1) Kurs weekendowy fajnie zorganizowany, nauka bezstresowa. Kontakt z biurem... Joanna Anna - opinia (2) Bardzo ciekawe, interesujące lekcje, świetni nauczyciele. Jestem bardzo... Anna Beata - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Wszyscy bardzo mili i pomocni, przez cały kurs nie... Beata Marika - opinia (1) Bardzo polecam egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem,... Marika Kuba - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Łukasza. Pełen profesjonalizm w połączeniu z... Kuba Olaf - opinia (1) Stosunek jakości do ceny kursu jest na bardzo wysokim poziomie. Szkółka... Olaf