Kacper - opinia (1) Instruktorzy dobrze przygotowują do egzaminu teoria i praktyka za pierwszym... Kacper Ania Rozwadowska - opinia (1) Dziękuje Mikołaju!!!! Miałeś racje- to był mój czas i historia zatoczyła koło... Ania Rozwadowska Kacper - opinia (1) Przygotowanie do egzaminu państwowego na najwyższym poziomie. Instruktor -... Kacper
Asia - opinia (1) Zdałam prawo jazdy 8 lat temu w innej szkole i od tamtego czasu ani razu nie... Asia Natalia - opinia (1) Polecam tę szkołę jazdy. Wszyscy ludzie bardzo mili i przyjemni:) Wszystkie... Natalia Vladyslav - opinia (2) Wszystko było dobrze, skończyłem kurs i zdałem egzaminy za pierwszym razem.... Vladyslav Mikołaj - opinia (2) Po długiej, kilkuletniej przerwie i kilku niezdanych egzaminach, zdecydowałem... Mikołaj Agnieszka - opinia (2) Świetna szkoła, profesjonalne podejście i miła atmosfera :) Pan Wojtek... Agnieszka Julia - opinia (2) Serdecznie polecam! Kursy z Panem Wojciechem odbywały się w bardzo... Julia Stanisław - opinia (2) Go!auto było świetnym wyborem! Zarówno teoria z Panem Wojciechem jak i część... Stanisław Wiktoria - opinia (1) Profesjonalni instruktorzy, indiwidualne podejście do kursanta, bez stresu i... Wiktoria Marek U - opinia (1) Bardzo dobry instruktor, uczy jak jeździć, a nie tylko jak zdać ezamin.... Marek U Andrzej - opinia (1) Miałem przyjemność odbywania kursu na kat. A pod czujnym okiem Pana Rafała.... Andrzej Alina K. - opinia (1) Mam bardzo pozytywne odczucia jeśli chodzi o tę szkółkę. Bardzo miła obsługa... Alina K. Oskar Wojdyło - opinia (1) Bardzo dobra szkółka, zajęcia praktyczne z Panem Łukaszem Szałkowskim... Oskar Wojdyło Pan Be - opinia (1) Polecam wszystkim nauczą wszystkiego co potrzeba żeby zdać egzamin i żeby... Pan Be Alicja - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy. Profesjonalna obsługa, dobry kontakt... Alicja Anastazja Pastukhova - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Moim instruktorem był pan Marek, który nie... Anastazja Pastukhova Chopov Oleksandr - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, instruktor Maciej jest po prostu profesjonalistą w... Chopov Oleksandr Julia - opinia (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy. Podczas zajęć z teorii wszystko było... Julia