Anna - opinia (1) Polecam serdecznie , świetne podejście do kursanta i nauczenie . Szczególnie... Anna Natasza - opinia (1) Super szkoła jazdy, zajęcia praktyczne z Panem Grzegorzem w bardzo miłej... Natasza Natalia - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i bardzo przyjaźni instruktorzy.... Natalia
Szymon - opinia (1) Polecam. Wszystko zdałem za pierwszym razem. Szymon Marcin Górny - opinia (1) Z czystym sumieniem i entuzjazmem polecam. Pan Andrzej jako wykładowca zajęć... Marcin Górny Jakub - opinia (1) Polecam z całego serca szkółkę jak i instruktora Pana Janusza Piotrowskiego,... Jakub Grzegorz - opinia (1) Teoria przeprowadzona bardzo fajnie. Instruktor od praktyk uczył w porządku,... Grzegorz Daniel - opinia (2) Ja również polecam elkaschool a w szczególności Michała Starosza na kat A,... Daniel Kasia Bucholc - opinia (1) Z calego serca polecam GD Prawko! Sytuacja życiowa zmusiła mnie do zrobienia... Kasia Bucholc Klaudiusz - opinia (1) Jak dla mnie Euromoto to najlepsza szkoła jazdy w Gdyni. Wykładowcy na... Klaudiusz Milena - opinia (1) Trafiłam na jazdy z panem Arturem po kilkuletniej przerwie i przygotował mnie... Milena Łukasz Młodzianowski - opinia (1) Trasa którą odbyłem podczas przygotowań do egzaminu pokryła się niemal w 100%... Łukasz Młodzianowski Cela - opinia (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców. Profesjonalizm, wysoki poziom... Cela katarzyna - opinia (1) Super instruktorzy,wspaniała atmosfera katarzyna Oscar - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a szczególnie instruktora Krzysztofa... Oscar Wiktoria - opinia (1) Bardzo polecam szkole RondoBis w Rumi a w szczególności Pana Janusza który... Wiktoria Darek - opinia (1) Dzięki Rondobis zdałem dwie kategorie C i D bez żadnego problemu dzięki... Darek Damian - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i bardzo przyjaźni instruktorzy.... Damian Karolina - opinia (1) Pozdrawiam Pana Łukasza, miło się jeździło i szybko się wszystkiego nauczyłam :) Karolina Basia - opinia (1) Bardzo fajna szkoła, super instruktorzy Polecam !!!! Basia