Agnieszka - opinia (1) Przyszłam do osk delta, nie mając bladego pojęcia o prowadzeniu samochodu, a... Agnieszka Kacper - opinia (2) Szkółka bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu teoretycznego jak i... Kacper Diana Krasevich - opinia (1) Bardzo polecam wybrać kursy w Alfa. Łatwo zdany egzamin państwowy. Pewność za... Diana Krasevich
Adrian - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Jazdy robiłem u Pana Macieja... Adrian teresa - opinia (1) Moim zdaniem bezsprzecznie najlepsza szkoła jazdy w Gdyni. Zdałam testy za... teresa Maksymilian L - opinia (1) Odbyłem tutaj kurs teoretyczny i praktyczny na kategorię B i zdałem za... Maksymilian L Martyna - opinia (1) Świetna szkółka. Egzamin zdany za 1 razem. Martyna Patrycja - opinia (1) Z całego serca polecam! Super atmosfera. P. Żaneta z każdego potrafi zrobić... Patrycja Michał P - opinia (1) Bardzo polecam kiedy chcemy dobrze nauczyć się jeździć autem dobre... Michał P Ada - opinia (1) Zostałam świetnie przygotowana i do egzaminu, i do samej jazdy już po nim.... Ada Kacper - opinia (1) Gorąco polecam. OSK Delta jest po prostu świetną szkołą, wszyscy są tam mili... Kacper Paulina - opinia (1) Z całego serca polecam GDprawko, a szczególnie nauki jazdy z Piotrem i... Paulina Wiktoria - opinia (1) Super szkoła, miła atmosfera. Bardzo polecam. Wiktoria Wiktor - opinia (2) Kulturalni i wyrozumiali instruktor oraz wykładowca. Przestępna cena oraz... Wiktor Beata - opinia (1) Polecam szkołę Auto-Car osobom, chcącym nauczyć się jeździć bezpiecznie i bez... Beata Marta - opinia (1) Polecam serdecznie Pana Macieja z Rondo Bis. Pan Maciej to skarbnica wiedzy.... Marta Marta - opinia (1) Bardzo polecam szkołę Jankar w Rumii. Cała ekipa Jankar to profesjonalna... Marta Vika Miotke - opinia (1) Bardzo polecam! super instruktorzy, fajnie prowadzone zajęcia, wynik... Vika Miotke Mariia - opinia (1) Polecam szkołę elcar. pan Krystian ma cierpliwe podejście. Jeżeli czegoś nie... Mariia Mateusz - opinia (1) Jak najbardziej polecam szkółkę OSK delta, podczas mojego szkolenia jeździłem... Mateusz