Sylwia - opinia (1) Bardzo dziękuję Panu Arturowi za przekazaną wiedzę i cierpliwość, dziękuję... Sylwia Adam P. - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście instruktorów w miłej atmosferze. Świetne... Adam P. Maja - opinia (1) Polecam jazdy z instruktorką Anią!! Aż przykro było rozstawać się po... Maja
Julia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z poziomu jazd. Egzamin zdany za pierwszym razem Julia Anna - opinia (1) Świetna atmosfera na jazda. Będe polecać wszystkim znajomym Anna Konrad Wiśniewski - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę, szczególnie Pana Mirosława. Świetnie zostałem... Konrad Wiśniewski Kasia - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy GDprawko, a zwłaszcza instruktora Pana... Kasia Mateusz - opinia (1) Bardzo dobra szkoła egzamin zdany bezbłędnie Mateusz ... - opinia (1) Zdalalm za pierwszym razem Całą szkółka i instruktorzy TOP (zwłaszcza pani... ... Mariusz - opinia (1) Bardzo polecam szkołę ELCAR a szczególnie Pana Krystiana. Instruktor jest... Mariusz pawełek - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, oraz Pana Instruktora - Artur Sulski... pawełek Adrian - opinia (1) Klaudia jest najlepszym instruktorem! Uczy i tłumaczy w taki sposób, że... Adrian Sebastian - opinia (1) Bardzo polecam ta szkole jazdy . Wszystko załatwione szybko i bez problemow .... Sebastian Nora - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona ze Szkoły Jazdy Piąty Bieg! Szybko załatwia pilne... Nora Kasandra - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, oraz Pana Instruktora Wojciecha... Kasandra Natasza - opinia (1) Świetna szkoła! Wykłady z teorii przeprowadzone w miłej atmosferze, Pan... Natasza Norbert - opinia (2) Bardzo polecam szkółkę osk efekt, miła atmosfera z panem Romanem. Bardzo... Norbert Natalia - opinia (1) Bardzo dziękuję Pani Żanecie za profesjonalne podejście, cierpliwość w nauce... Natalia Magda - opinia (1) Nie mogę dać innej oceny, niż 6 gwiazdek. :) Moja droga do zdobycia prawa... Magda AGA - opinia (1) Bardzo bałam sie egzaminu straszona egzaminatorami - Pan Michał Figiel... AGA