Oliwia - opinia (1) Polecam, udało się zdać za pierwszym razem ;) Oliwia Oliwia - opinia (1) Polecam z całego serca ! Bardzo Oliwia Jolanta Siemiona - opinia (2) Chcę serdecznie podziękować pani Agnieszce i panu Wojtkowi wspaniali ludzie.... Jolanta Siemiona
Daniel Dzięcioł - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy! Pan Stanisław w bardzo ciekawy sposób... Daniel Dzięcioł Dominik - opinia (1) Super szkoła wszystko zorganizowane szybko, porządnie tak jak powinno być.... Dominik Joanna S. - opinia (1) Egzamin na prawo jazdy zdałam za pierwszym razem i bardzo dziękuję moim... Joanna S. Cyprian - opinia (1) Pan Waldek to naprawdę rzetelny instruktor, miło spędzone godziny na nauce... Cyprian Aleksandra - opinia (2) Polecam szkołę i instruktora Marka Jazdy bezstresowe w miłej atmosferze.... Aleksandra Justyna Skrzypek - opinia (1) Polecam świetna atmosfera podczas nauki jazdy ! Zdane za 1:) Justyna Skrzypek Łukasz M - opinia (1) Pan Wojciech Szyszkowski przygotował mnie dzień przed egzaminem, przez 2... Łukasz M Janina - opinia (1) Polecam! Świetni instruktorzy, zajęcia prowadzone w miłej atmosferze.... Janina Tymon - opinia (1) Pan Paweł najlepszy instruktor, elegancko zdane za pierwszym razem, cały kurs... Tymon Maria - opinia (1) Serdecznie polecam jazdy z Panem Pawłem Anastaziakiem. Pełen profesjonalizm i... Maria Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam, nauka w przyjaznej atmosferze, instruktorzy w zrozumiały... Natalia Gosia - opinia (1) Polecam instruktora Artura, bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu.... Gosia Maria - opinia (1) Polecam wszystkim OSK Herkules, cudowna szkoła i profesjonalni instruktorzy.... Maria Zosia - opinia (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy. Bardzo profesjonalna z uprzejmym podejściem do... Zosia Tytus - opinia (1) Faktycznie ta szkoła była mi pisana. Chyba miałem szczęście. Nie byłem... Tytus Kacper - opinia (1) Profesjonalne podejście , super atmosfera , umiejętne przekazywanie wiedzy 6/6 Kacper Ola - opinia (2) Wszystko świetnie wytłumaczone, będę bardzo miło wspominać czas spędzony w... Ola