Zuza - opinia (1) Bardzo miła i pomocna pani w biurze. Wykłady były prowadzone w bardzo... Zuza Angelika - opinia (1) Z czystym sumieniem i pełna odpowiedzialnością mogę polecić te szkole wykłady... Angelika Adrian - opinia (1) Polecam Panią Kasię, super przygotowanie i atmosfera:) Zdane za pierwszym Adrian
Wiktoria - opinia (1) Polecam gorąco, bardzo miła obsługa w biurze, w Gdyni. Instruktor Pan Tadeusz... Wiktoria Osiemnastolatek - opinia (1) Dziś zdałem egzamin praktyczny. Dzięki p. Renacie. Instruktorka wyrozumiała,... Osiemnastolatek Aga J. - opinia (1) Polecam szkołę nauki jazdy "Zbyszek".Fachowość,dyspozycja,miła... Aga J. mariusz - opinia (1) Polecam Auto Best B.Baranowski osobom chcącym zdać egzaminy bez problemu. Ja... mariusz Ania - opinia (1) Super atmosfera. Pan Zbyszek i Pan Mateusz mistrzostwo świata. Gorąco polecam Ania Celina Janiszewska - opinia (1) Serdecznie polecam. Instruktor cierpliwie, a za razem skutecznie prowadził... Celina Janiszewska Celina Janiszewska - opinia (1) Serdecznie polecam. Instruktor cierpliwie, a za razem skutecznie prowadził... Celina Janiszewska Adam Christow - opinia (1) Profesjonalizm i indywidualne podejście. Lekcje z odpowiednia doza luźnej... Adam Christow Mikołaj - opinia (1) Świetna szkółka. Oba egzaminy B i A2 zdane za pierwszym razem. Pan Tomek... Mikołaj Ada M - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, elastyczne podejście do kursantów, miły... Ada M Jakub Skiba - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię. Zajęcia przeprowadzone w przystępny, jasny i... Jakub Skiba Julia - opinia (1) Bardzo polecam zdałam za pierwszym razem Julia Ania - opinia (1) Moją instruktorką była P. Żaneta, którą polecam szczególnie tym, dla których... Ania Patrycja - opinia (1) Bardzo polecam! Zajęcia weekendowe (czerwiec/lipiec 2022) były prowadzone... Patrycja Weronika N - opinia (1) Polecam wszystkim kandydatom na prawo jazdy. Teoria podczas kursu na wysokim... Weronika N Mateusz - opinia (1) Swoje początki za kółkiem zaczynałem w tej szkółce, a wziął mnie pod swoje... Mateusz Oliwia - opinia (1) Jestem zadowolona z przeprowadzonej teorii w OSK Delta przez p. Tomka (dużo... Oliwia